Lina och hennes träning

Hej på er! Idag är det måndag, och idag tänkte jag börja med en kort miniserie här på le bloggish! Det är ju nämligen så att min blogg handlar om träning och att komma igång med träningen, och därför har jag intervjuat fyra personer som håller på med lite olika sorters träning, men den gemensamma faktorn är att de älskar det de gör. Första personen ut är Lina Engkvist!

lina engkvist

Lina började träna för att hon ville gå ner i vikt, en av de kanske vanligaste anledningarna till att man börjar träna, och nu är hennes kärlek för löpning väldigt stor. Det är det hon allra helst tränar idag.

– Idag tränar jag för att jag tycker det är roligt, för att jag mår bra av det och får bättre självförtroende, men såklart också för att behålla vikten.

– Nu tränar jag för att bli en starkare och snabbare löpare, men också för att få känna mig stark och pigg. Förutom löpningen så gillar jag att träna box och kick (gruppträning). 

Att Lina tycker att andra också borde träna, ja, det är inget som det finns någon tvekan om. Att det handlar om att motverka sjukdomar och att ha en stadig hälsa under hela livet, ja, det borde vara skäl nog för alla att gå ut och träna!

Ni vet, träning behöver inte vara så svårt. Det kan vara att bara gå ut i löparspåret och ta en joggingrunda på några kilometer. Eller göra hundra burpees. Bara gör det!

Tack Lina för att du ville vara med här idag! Följ henne och hennes resa på instagram!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.