Lägesuppdatering

ökkclaratoll

Hej på er! Hur mår ni? Vad gör ni? Hur går det med träningen nu i sommar?

Jag mår riktigt bra, njuter av sommaren (som verkar ha kommit tillbaka nu, efter några dagars tveksamhet). Jag jobbar på mitt sommarjobb, larmgruppen i Örebro, där jag kör runt i hela kommunen och räddar gamlingar när det hänt något. Kul jobb eftersom det är något aktivt (lite träning i jobbet liksom) och det är faktiskt något som uppskattas av de flesta.

Min träning går väldigt bra måste jag säga. Sakta men säkert fortsätter jag att kunna lägga på lite fler vikter. Igår till exempel körde jag ett träningspass som var mer terapi (eftersom jag var rätt trött i huvudet efter jobbhelgen), så ett ganska grisigt tyngdlyftarpass, men ändå ganska skönt. Tunga vikter var det, men otroligt skönt att bara få slita. Sen körde jag bänkpress också, och om ni undrar om min kärlek till bänk kan ni läsa om det här.  😉

Veckan som kommer innebär ännu mer jobb inom vården, men också massor med träning och såklart fix med företaget. Jag och en god vän håller på att jobba med ett hemligt projekt som jag tror MÅNGA av er kommer gilla sen när den lanseras. Åtminstone jag själv kommer gilla den, behöver den själv….

Idag kommer jag planera för höstens träningspass, som ser ut att bli söndagar kl 17, vad säger ni om det? Vi kommer fortsätta träna utomhus, och sen längre fram kommer jag försöka mig på att hitta en bra lokal vi kan träna i. Jag tycker själv att det känns väldigt bra, så hoppas ni också tycker det!

Men berätta, vad gör ni nu den här veckan? Hur går livet för er? Vad tränar ni?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.