Julmatshjälpen 2016

julmatshjälpen

God jul!

Eller inte riktigt än va? 😉 Några veckor är det kvar, men för många börjar julen redan nu. Det är julmingel, det är julbord, det är glöggfika och sen är det lussebullar överallt och massor med annat som bjuds på och som finns i hemmen.

Julen är en av de tiderna jag anser att det äts mest skit totalt, och mest skit under en längre tid. 

Boka julmatshjälpen av mig, med start måndagen den 28e november.

Det är ett femveckorsprogram vi bestämmer tillsammans efter dina förutsättningar och vad du ska göra i december. Vi planerar kosten kring din jul helt enkelt.

Varför? Många mår rätt dåligt kring jul i och med all mat som ska ätas och att alla rutiner försvinner. Och många mår ännu sämre i januari, efter en månad med julmat och julgodis.

Helt oberoende på om du vill upp i vikt, ner i vikt eller bara inte bry dig om din vikt, så vill jag hjälpa dig få en struktur i ditt julfirande – för att du ska få en hälsosam jul.

Du kommer självklart kunna gå på alla julbord du vill, äta julmat på julafton och äta lussebullar på ditt trefika. Strukturen jag kommer ge dig kommer handla om att det inte ska vara pepparkakor varje dag, för även om det är gott och det är jul, så behöver du tänka på din hälsa också.

För 1400 kr får du:

  • Fyra planeringsmöten med mig, via Skype eller Zoom – Här kommer vi planera dina måltider tillsammans, samt att jag kommer ge dig information kring hur du kan tänka.
  • En kostdagbok att fylla i under tiden och efteråt (boken är för ett år).
  • Utmaningar – en per vecka.
  • Ett strukturerat schema – som är så strukturerat som du vill ha.
  • Bonus: diskussion kring vad du får i dig – detta är bara för de som vill. Under tre dagar/vecka tar du kort på allt du äter och sen diskuterar vi vad det är du faktiskt stoppat i dig. 

Målet är att du ska känna dig nöjd och bekväm med vad du äter under jul och att du ska njuta av varenda tugga. 

Julmatshjälpen innebär hjälp med det du vill

Vill du upp i vikt så hjälper jag dig med en grund för det under de här veckorna, att göra det på ett hälsosamt sätt som inte innebär att vikten består mest av knäck och julmust.

Vill du ner i vikt hjälper jag dig att skapa en grund för det under de här veckorna, att göra det på ett hälsosamt sätt som innebär att du ändå kan äta dig mätt på julborden, även om du kanske inte kommer kunna äta exakt allt varje gång.

Vill du, precis som jag, inte ens bry dig en procent om vad du väger, så hjälper jag dig att få en hälsosam syn på din kost och en bra struktur under de här veckorna.

Maila info@claratoll.se och berätta om dig själv och vad DU vill, så bokar vi in första mötet så fort som möjligt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.