Idrottskliniken i Växjö

Jag har ÄNTLIGEN fått min syster att vilja börja träna styrketräning!! Så även om det var otroligt kämpigt att åka iväg alldeles för tidigt imorse (vi var där elva ungefär) och vi tränade överkropp, lite alla möjliga övningar, som ni ser här i videon ovan! Fick inte med alla övningar på film, och min egna hållning i övningarna är inget att hoppa högt för, so be kind.

Men det var roligt, det är otroligt kul att coacha och träna andra, och se dem förstå hur starka de faktiskt är. Att hjälpa och guida någon till att bli bättre, till att må bättre och till att bli starka, ja, det är nästan magiskt. Träning är nästan magiskt. 

Gymmet då? Jo, det dög helt okej, om man inte som jag vill ha stora ytor för marklyft och frivändningar och sånt kul! Antog direkt att jag skulle bli utslängd om jag ens släppte vikten från höften, ännu mindre slängde den från huvudet…. 😉

Om man gillar annat, typ som att bygga muskler och sånt, ja, då är gymmet riktigt bra! Bra för systern min som är nybörjare, bra för allt möjligt! I like! Men som i videon, de fick bara fyra av fem biceps, en extra med lite bättre lyftarmöjligheter.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.