Höstens första gruppträning

clara

Jag måste verkligen bli bättre på att ta bilder in action. Höstens första gruppträning är genomförd, företaget BraKropp hyr in mig en gång i veckan för lite sånt där spännande, plus att de kommer börja hyra in mig för mer spännande saker i höst!

Idag blev liksom startskottet för hösten. Äntligen kommer alla aktiviteter igång. Äntligen alla rutiner. Äntligen alla vanor, alla dagliga saker, allting som ska vara kommer tillbaka. Nu kan jag börja må bra igen. Alltså, har mått bra under sommaren, men rutiner, det är något för mig.

Kanske inte att gå upp hur tidigt som helst på morgonen, det är väl ingen rutin jag skulle vilja ha (ni som börjar innan kl 8 varje morgon, ni är hjältar), utan jag klarar sånt som börjar efter kl 9 bra. Ni vet, icke morgonmänniska här borta… 😉

Imorgon börjar introduktionen för universitetet (äntligen), så nu kommer jag börja varva ner i mitt bloggande och inte skriva alls lika ofta är tanken. Alltså i fyra veckor bara då. Besöksrekord som jag haft vecka efter vecka senaste tiden känns som det kommer dala lite, MEN vad gör väl det.

Mitt mål är att ni ska få lite uppdateringar på vad som händer under tiden, på lite tankar om vad vi gör i skolan och sådär. Säger någon något träningsrelaterat brukar det alltid sätta igång en ofantlig tankeverksamhet i min lille hjärna och sen produceras det inlägg efter inlägg. Däremot, om ni har frågor ni vill ha svar på om träning, skriv det i kommentarerna så ska jag svara på dem!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.