Härliga maj

Hej på er! Vilken vecka jag har framför mig alltså! Så mycket roligheter som händer, så håll i hatten nu! 😉 Förutom en hel del plugg så ska jag sätta igång olika projekt för företaget, och det första är att varje måndag komma med en ny träningsutmaning på min facebooksida!

Fem minuter med utfallshopp den här veckan! Klarar ni inte att hoppa så vill jag att ni gör utfall under de här fem minutrarna! Dela upp det i intervaller, en minut per dag, eller 20 sekundersintervaller till fem minuter hårt arbete. Jag tror på er! Resultat vill jag se på söndag!

På fredag är det scrimfredag!!! Äntligen! Vi ska spela en träningsmatch hemma här i Örebro på fredag, det kommer bli otroligt kul och spännande! Viktigt att få prova på, vi har en hel del nya spelare som aldrig riktigt spelat tidigare, och därför ska de få köra nu på fredag, för första gången! De andra behöver också köra, ju mer en spelar, desto bättre blir en! Det ska verkligen bli så kul, längtar!

Clara Lidström, Annakarin Nyberg

Och på lördag, då mina vänner, då smäller det!!! På lördag ska jag på BBCON 2016! Jag ska träffa massor med bloggare på lördag, och det ska verkligen bli SÅ KUL! Linda är den som startade bloggnätverket Better Bloggers som jag är med i, ett stort och viktigt nätverk! Där pratas det om allt från hur en tjänar pengar på att blogga till olika strategier om hur bloggen ska se ut och vad som kan göras för att bygga upp den bättre. Något jag ser fram emot är att lyssna på Sandra Beijer och några andra prata om hur en kan skapa bra samarbeten, om det som är värdefullt för just den bloggen en driver.

Jag har förberett ett anteckningsblock bara för idéer och viktiga saker att komma ihåg bara från den här helgen! Om jag känner mig själv så kommer det bli så OTROLIGT många saker som händer, så lär behöva skriva mååånga sidor! Extra roligt att gå tillbaka några dagar efter och läsa igen, det blir som att jag återupplever dagen igen!

BÄST AV ALLT! Inget som händer den här veckan, men i december!!! MUSIKHJÄLPEN KOMMER TILL ÖREBRO I DECEMBER!!! Alltså! Är så pepp på allt som ska hända den veckan, och funderar mycket på vad jag kan göra med mitt företag den veckan…

Nu ska jag bara hinna med allt plugg som ska göras denna vecka, har en hel del, men går snabbt att genomföra, så fort en sätter igång! Nästa vecka har vi en hel del olika examinationer som jag självklart vill klara av, så ska börja så smått förbereda mig inför dem nu! Hoppas ni får en grym träningsvecka!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.