Godingar – min musiklista

Så. Här är min lista med all möjlig musik. Listan som jag spelar HELA TIDEN, som innehåller allt möjligt som jag gillar och låtar som vänner har lagt till låtar i. Så allt gillar jag inte, men det mesta gillar jag. I skrivande stund innehåller den 936 låtar, men eftersom jag fyller på med låtar ganska ofta så växer den hela tiden. 57 timmar och 34 minuter skulle det ta att spela den.

Det är lite skämsmusik och vissa låtar är otroligt bra. En härlig blandning och jag skulle verkligen bli ledsen om den försvann. Det är låtar från när jag skaffade spotify för x antal år sen (säkert när spotify kom), och det är låtar som jag lägger in idag.

Den här låten är med, mest för att jag gillar musikvideon. Det är såna skates vi rullar runt i, men vi har då visserligen ganska mycket mer skydd än vad de har. Var nära på att skriva skägg…. Vet inte varför jag tänkte på skägg… haha!

Den som känner mig väl vet att jag älskade High School Musical, och fortfarande tycker väldigt mycket om filmerna fortfarande. Zac Efron är nog min största crusch och kommer alltid vara det, han blir ju bara snyggare och snyggare för varje år??? Helt orimligt snygg.

Säga vad man vill om Kanye West, men jag ryser varje gång jag ser den här videon, eller hör låten då. Kanye West kan musik. Den här och power, ja, de gillar jag.

Andra artister som tagit över listan är Rihanna, Petter och bästa Eminem.

Green Day fyller också en del plats i listan, den här låten, ja, det är en låt som kommer och går, men som alltid finns i bakgrunden bland mina favoriter. Är det konstigt att säga att den är mäktig?

A*Teens var mina absoluta favoriter när jag var mindre, och ja, hur glad blir man inte av den här låten? Lade in dem häromdagen i listan, mysdansar till deras låtar. Känner mig som 10 år igen, supercool med glitter överallt!

Vad lyssnar ni på för musik?

Hittar ni några bra låtar i listan? Några gamla godingar? Bläddra gärna igenom, lovar nästan att ni kommer hitta någon bra däri.

Det enda jag kan lova med listan är att ni INTE kommer hitta någon Håkan Hellström, för usch, sån musik lyssnar jag inte på frivilligt. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.