#frihetsprenör

Frihetsprenör

Jag har joinat världens bästa facebookgrupp, Frihetsprenörerna som Linnea på Dinomite styr och ställer i. Världens bästa grej. I Gruppen får vi pepp, inspiration och stöd i olika företagsbeslut, vilket är så skönt. Det är verkligen en bra stämning i gruppen och ja, vi jobbar liksom för att alla ska lyckas. 

Planen är att jag (bara) ska jobba tio timmar i veckan med företaget än så länge, eftersom jag ändå pluggar på heltid, men det är lite svårt att hålla sig till den planen. Igår till exempel hade jag tänkt jobba hela långa dagen med företaget, men punkterna på att-göra-listan tog slut tidigare än jag planerat och där sitter man som ett frågetecken utan att ha något att göra. Gruppmedlemmarna peppade mig att istället för att göra mer arbete än jag planerat; så skulle jag ta och bara njuta av ledig tid.

Sagt och gjort, halvsjuk som jag är så sov jag en timme, och sen var det både fotbollsträning och rollerderbyträning. Ja, jag är dålig på att vara sjuk. Igår var alltså första träningen för mina fotbollsbrudar och första jag höll för laget för den här terminen. SÅ MYCKET KÄRLEK jag får av de tre timmarna jag träffar mina spelare i de båda grupperna. Eller igår var det nog mest hatkärlek från ÖRD-spelarna men men.. Det är så skönt att få vara uppskattad och att få träffa personer som säger att de längtar redan tills nästa gång.

Att vara frihetsprenör är väldigt skönt. Ofta känns det som definitionen är att sitta i sängen/soffan med mysstrumporna på, äta något gott och jobba hemifrån med det man verkligen brinner för. Att vara kreativ och entreprenörig (kan man ens böja det så?) hemifrån. Styra sin egna vardag. Gå med i gruppen om du också är en egenföretagare.

Idag är det meningen att jag ska plugga och inte jobba med företaget. Idag är det meningen att jag ska läsa x antal artiklar (två stycken bara, men fortfarande segt) och skriva en labbrapport. Problemet är bara att företaget är roligare. Ibland är det jobbigt att vara studerande frihetsprenör… 😉

 

PS: smoothien på bilden blev inte alls god. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.