Fresh meat tryouts

freshmeat intake

Hej hej hallå! Här sitter jag och äter lax efter en låååång dag. Började med konfirmandträff, sista innan Englandsresan om två veckor! Det ska bli SÅ ROLIGT att åka dit igen! Längtar! Efter konfirmandträffen tog jag mig till Tegelbruket, och där hade vi fresh meat tryouts för Nerike Knockouts.

Det var JÄTTEMÅNGA som kom och provade, och alldeles för många som vill börja åka… 😉 Som visserligen är bra, men svårt för oss att välja ut vilka som det blir, eftersom vi tyvärr inte har plats för alla! (Om någon som har inflytande i kommunen läser så läs vi har inte plats-biten).

Fresh meat kallas den grupp som är den nyaste i laget i en rd-liga, alltså den grupp som jag ska börja åka med så snart de kommer gå på skrillorna. Jag har tänkt att ni ska få följa mig i min utveckling, från att jag just nu knappt kan stanna (jag kan stanna, men det är inte regelrätt) till att jag gör världens ultrasupermegatackling på någon supercool spelare. Det sista får vi se om det händer, men jag ser verkligen fram emot att börja åka och lära mig mer än hur det fungerar off-skate.

Om lite mer än en månad så kommer ni alltså få se bilder på alla mina blåmärken, skrapsår och allt annat som händer on-track och off-track.

Tack alla ni som kom och provade på, det var verkligen superkul att se  så många som var sugna på roller derby och Nerike Knockouts! Ser verkligen fram att både träna med och träna den nya gruppen! Tror att alla, vilka det än blir, kommer bli grymma spelare. För en grym spelare definieras inte på ett speciellt sätt…. Kommer ni ihåg inlägget om fem saker jag älskar med roller derby?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.