Fredagsfys före fredagsmys

Fredag! Träning! 

Idag tränade jag med Anna, en av mina två adepter i åttaveckorsutmaningen, och efter vi var klara så cyklade vi tillbaka in mot centrala Örebro (och hemåt), och när vi cyklade förbi stora Holmen (en ö i Svartån) så såg vi ett nytt utegym, som vi självklart testade! Filmen ovan speglar nivån på den träningen, alltså mest skratt och mindre träning.

Maskinerna där var inte med något speciellt motstånd, utan det kändes mer som en lekplats än styrketräning. MEN det passar säkert några, även om det inte passar mig.

Vi tränade på ett annat utegym för söndagens video, ett där det är mer tunga maskiner, gjorda i trä, och allmänt snyggt utegym. Det har inga komplicerade maskiner utan det är fokus på basövningar plus en ställning för armgång vilket jag gillar och kämpar med att kunna! Var stolt över att jag kunde gå så långt som jag faktiskt gjorde innan idag, eftersom jag tidigare har haft svårt för att bara hänga rakt upp och ner. Det är skönt när träningen ger resultat!

 

träna ute med clara färdiga gå

På söndag måste ni som är i Örebro komma till stadsparken och träna med mig!!!

Då ska jag hålla ett träningspass med fokus på styrka, men kommer självklart trycka in lite konditionsintervaller bara för att få upp pulsen! Jag kommer anpassa träningen så att den fungerar både om du är vältränad elit eller om du aldrig någonsin tränat tidigare, så anmäl dig här i eventet! Jag lovar att du även kommer träna dina skrattmuskler, de är lika viktiga som benmusklerna!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.