Fisksoppa med curry och blomkål

Det här är nog världens godaste fisksoppa, som jag gjorde första gången i somras, och sen, ja, den är den godaste soppan jag vet. Lovar.

Vad som är i? Blomkål, torsk, potatis, lök, matlagningsgrädde, mjölk och sen lite kryddor på slutet. Se filmen så kommer ni förstå allt! 😉

Förutom att göra fisksoppa hela tiden, så kan jag berätta tre roliga grejer. Eller en mindre kul sak, men tre grejer är det. Först och främst är introduktionen slut! Sista festen och tillställningen var igårkväll, och nu är det tyvärr slut! Undra vad jag ska hitta på nu i livet… 😉 Jag har ju haft fyra kvällar i veckan med aktiviteter (minst fyra), så nu kommer en väl känna sig lite ensam och så i början…. Men så fort jag är frisk ska jag börja träna igen! ÄNTLIGEN!

eat healhty, drink water, train hard, skate hard

SUGAR CHALLENGE – en vecka utan socker

Eventet är uppe på facebook och redo för er att gå med i! 😉 Vi kör nu en vecka utan socker, utan sötningsmedel, utan stevia, alltså helt enkelt inget sött. Gå med i eventet och kör tillsammans med mig! Kanske blir tufft, men kör vi tillsammans lovar jag att det blir lättare än vad ni kan tänka er. Perfekt tillfälle att testa fisksoppan däruppe då! 😉

Under introduktionen har det inte alltid varit den bästa maten, så nu tänkte jag investera lite i mig själv, vara schysst mot mig själv liksom. Kroppen behöver en återställning, en vecka utan skitmat helt och hållet. Gör alltså inte detta i viktnedgångssyfte (för det bryr jag mig inte om), utan gör det för att jag vill må bra och ge min kropp de bästa förutsättningarna för det!

Sist men BÄST: vi har träning ikväll. I två och en halv timme. 

Förstå grejen liksom. Vi har träning i två och en halv timme. Hur mycket derby som helst. Jag håller på att laga kycklingtacos nu, och sen ska jag sätta mig där och kolla på världens bästa lag i två och en halv timme. Världens bästa söndagskväll.

 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.