Fem bra saker idag

Det är onsdag och det är bara en vecka kvar tills nästa säsong av Empire släpps. Det är andra veckan på rd-terminen och för introduktionen är det snart dags för flottrace och sen stundar piratfesten. Om två veckor börjar fotbollsträningen igen för alla mina flickor, och så snart börjar vi med gruppträningarna också! MEN det var inte det jag ville prata om idag, utan idag vill jag prata om fem saker jag är väldigt glad för just idag:

adidas pride

Ett: Mina nya skor

Alltså. Ser ni vilka härliga underbara skor det är? Fantastiska på alla möjliga sätt och vis. Fick hem dem i förrgår och har verkligen kärat ner mig totalt. Skitsnygga, asballa och allting. I löw them. Stan Smith-modellen är det. Skosnörena är också i flera färger! Modellen Pride gjordes för pride i London (?) och finns bara några fåtal ex kvar, så var SÅ glad att det fortfarande fanns i min storlek när jag beställde!

cykel

Två: Min cykel

Som ni kanske minns så köpte jag en cykel i vintras, och den är väl min absoluta bästa älskling. Vi kommer inte alltid överens, men det ska man väl ändå inte göra i ett stabilt förhållande. Det handlar om att ge och ta. Den transporterar mig till alla möjliga ställen och jag smörjer in den ibland med lite olja. Det är jag och min cykel.

örebro roller derby

Tre: Laget.

Om jag ska skriva om det som jag gillar mest just nu… Ja, men då kan inte laget uteslutas. De är de bästa jag vet. Längtar tills jag träffar dem tre gånger i veckan igen. Bara två veckor kvar med introduktion. Finns det några man mår bättre av eller? Nej. 

calipermätare

Fyra: Godkänd på första examinationen!

Vi hade första examinationen idag på tränarprogrammet, och jag klarade den!!! Eller ja, alla klarade den, det var inte någon jätte-big-deal, men ändå. Det var skönt. Examinationen var att kunna använda 4-punktsvåg och sen en kalipermätare, och få fram bra svar genom den då. Och så skulle man vara trevlig mot försökspersonen, vilket inte var superjobbigt. Skönt med första G:et!

Fem: Vanja Wikström i Karriärspodden

Vanja är sen jag var på bbcon16 en som jag verkligen ser upp till i bloggvärlden. Kände inte till henne så bra innan, men vi var ju med på deras livepoddis (haha, säger till och med samma som dem), och då blev jag så glad av deras härliga energi, så har nu lyssnat på de flesta av Josefin&Vanja-poddisen, och lyssnade precis klart på avsnittet med Vanja i Karriärspodden. Gillar att höra om andra kvinnor som berättar om hur livet är, hur de kämpar för sin framgång och hur de gör för att lyckas. Så bra avsnitt!

Dela gärna med dig av dina fem saker du gillar just nu! Vill jättegärna läsa dina tankar och saker som du sett och hört senaste dagarna! Kram på er!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.