Eveliina

eveliina

Har ni också en vän som gör er alltid så himla sötsugen? Speciellt efter mitt inlägg igår så är det kanske dumt att göra reklam för hennes blogg, men ÄSCH. Ni får tåla det. 😉

Eveliina förtjänar all kärlek ändå, för hon är så grym på att baka ska ni veta. Hon lägger ut grymma saker på sin blogg och framförallt sin instagram. Hon slåss för sitt välmående och har gjort en sån otroligt grym resa så länge jag har känt henne, vilket är kul att följa och se.

Det kommer bli bara mer och mer grejer med henne här, så fort sommaren är slut då så hon kommer tillbaka till Örebro, hon är på sommarledighet (vilket är så tråkigt… 😉 ). Så gå in på hennes blogg och ge henne lite kärlek och pepp så hon börjar skriva mer, för jag vill läsa mer där!!

Eveliina läser samma utbildning som jag gör, tränarprogrammet, även om hon började året efter mig. Vilket för henne är skönt då, hon lånar min kurslitteratur och får massa tips på vilka böcker som är bra att köpa och vilka som är värdelösa. Jag tycker hon är en redigt fin tjaj, så gå in nu, så ska jag sluta babbla här och dra till gymmet. Adios amigos!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.