Cheesy monday

Så, nu är det måndag igen! Äntligen! Dags för ännu en veckas måndagspepp, got to love that, right? Den här måndagen är min första måndag som 22åring, och nu är det dags att fortsätta se ljust på att få stiga upp varje måndag va? 😉 Att känna sig tacksam för att man får vakna varje måndag, att man får leva i den här världen och njuta av allt som erbjuds. Typ som säsongsavslutningen av Game of Thrones.

Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera att den här säsongen redan är slut. I skrivande stund har jag alltså inte sett det här avsnittet, kommer antagligen inte se det förrän till kvällen heller, så inga spoilers tack. Att börja varje måndag med lite woman power i form av Khaleesi har varit otroligt GRYMT och jag är lika imponerad av hennes attityd varje gång. Att hon bara kör över alla hela tiden är det absolut bästa med henne.

Det här är verkligen sant. För att utvecklas behöver man utmanas. Du behöver hitta vägar att utmana dig själv. Det behöver inte vara mycket, men lite hela tiden; så gör jag i alla fall. Jag tar några mer kilon på stången, jag tar en lite längre cykelrunda. Jag hälsar på en främling, jag börjar prata med någon som jag aldrig sagt mer än hej till även om jag träffar den personen ofta. Ett litet steg i taget eller hoppa direkt, det får du välja själv. Så länge du utmanar dig själv.

Olivia Holt alltså. Den här videon ramlade jag över här någonstans på internet och ja, jävlar i havet vad hon är grym. Videon gör mig på så otroligt bra humör, haha, måste vara hennes fina leende, roliga video och att hela låten är så positiv! Me like!

Precis som innan. Ett steg i taget mot målet. Ju mer du jobbar mot målet desto närmare kommer det. Kanske låter klyschigt, men vissa saker ÄR klyschiga. Så det är bara att köra nu! 😉

HA EN GRYM MÅNDAG!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.