Cheesy monday

Godmorgon! Idag har jag tänkt testa en ny sorts inlägg, för lite inspiration för er! Jag gillar verkligen såna där inspo-quotes, som en ser lite överallt på instagram (åtminstone jag som följer så många fitnessprofiler), och jag blir alltid lite mer peppad av dem! Så därför tänker jag nu börja dela med mig av vad jag hittar på Pinterest, och allt annat jag inspireras av.

Första som jag vill dela är den här filmen! Så himla duktig är hon som sjunger! Jag bara ryser i kroppen! Perfekt låt att starta en måndag med, eller hur? I like her a lot.

Att träna är inte alltid en dans på rosor. Ibland är det ganska tufft att komma iväg, eller att genomföra passet. Det finns alltid olika anledningar till att det blir som det blir, men ofta kan en se några som utmärker sig från andra. De som har disciplinen och vanan inne att träna. De som håller i och fortsätter. Egentligen kan alla få den disciplinen. Bara en väljer att vilja ha det. Bara en väljer att fortsätta träna fastän det är tungt. Bara en fortsätter. Ett pass i taget. Dag ut och dag in. Fortsätter med planen. Jag gör det. Du kan också.

Såna här gillar jag verkligen. Träning är verkligen en investering i sig själv. Det krävs inte mycket för att träna, egentligen bara din egna kroppsvikt, om du inte vill träna på något speciellt sätt då. Träningen är en investering i dig själv, likadant som det är att serva bilen när den är sönder, läsa den utbildning en drömmer om eller att köpa ett fint hus. En investering för framtiden. Så, gå och träna nu.

Den här är verkligen sann! Alltså! Ibland kan jag inte sluta titta på mig själv i spegeln för att spana in mina egna axlar, min rumpa eller min snygga rygg. Det bästa är att det bara blir bättre och bättre för varje månad. Börja idag för att kunna se resultat nästa månad. You can do it.

Nu önskar jag er en riktigt bra dag, gå och träna, det är ju ändå nationaldagen idag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.