Cheesy monday

God eftermiddag! Det går ju inte att ha en måndag utan lite pepp eller hur? 😉 Därför bjuder jag idag på lite cheesy mondays inspiration, sånt som jag iaf gillar att läsa om!

Först och främst, veckans utmaning! Det går ju inte att börja en vecka utan träning, eller hur? På min facebooksida delar jag med mig av en övning varje vecka, kika gärna in där! Den här veckan är det en plankvariant, som ska göras, precis som vanligt, under fem minuter. Lycka till!


Jag är TRÖTT på alla som jagar vikter. Väg si eller väg så och gå upp i vikt eller gå ner i vikt. Kan vi inte bara få väga vad vi vill? Är du inte nöjd med hur du ser ut, ja, men gör något åt det, men skit i vad som står på vågen. Du är jätteviktig.


Något jag pratar om hur mycket som helst här på bloggen känns det som, men lika viktigt att fortsätta prata om det gång på gång på gång. Träning är GRYMT bra för kroppen, något som ALLA borde göra! Nästan så det borde vara lag på det.


Vi avslutar det här måndagspeppet med en otroligt gullig bild på ett gammalt par som rullar med sina quads. Så vill jag också göra när jag blir gammal, antingen med min framtida partner, eller med hela mitt underbara lag.

Jag önskar er en grym träningsvecka! Ikväll ska jag köra överkropp, rygg och bröst och axlar och allt vad som finns på överkroppen… 😉 Alla muskler ska jobba tills jag inte ens orkar ta en bild på snapchat längre. Så härligt ska det bli!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.