Cheesy monday


Bosses don’t cancel. Ibland är det tuffare än annars att komma iväg till träningen. Oftast tror jag det bara handlar om att komma dit. Att bara göra en eller två övningar och sen gå hem. Köra tungt. Se det som terapi. Träning är så otroligt viktigt för oss, det är något som inte får bytas bort. Så länge vi inte tränar för mycket, men det är en annan femma.

Det här är jag om varje rollerderbyträning. Allt känns som att det är livsfarligt och att jag kommer dö. Däremot är det inget jag kommer göra, kanske skada mig, men inte dö. Och därför fortsätter jag, om och om igen, även om det är läskigt. För att jag älskar känslan av att klara något jag inte trodde att jag kunde. Då är jag bäst.

Kan vi inte nu, en gång för alla, sluta med hetsen om att vara smal? Nerdeffad? Det är lika hälsosamt som att vara grovt överviktig. Hälsa handlar om att ta hand om sig själv, träna för att det är roligt, äta för att klara av vardagen och ha ork till allt annat som man vill göra och sen såklart sova för att återhämta sig. Ät för att må bra, då kommer du också se bra ut. Du kommer se lycklig ut.

A masterpiece isn’t built over a night. Så var snäll mot dig och låt dig utvecklas. Älska resan mot målet. Fortsätt varje dag. Du kan.

Ha en otroligt bra måndag mina fina läsare!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.