Åttaveckorsutmaningen!

Hej på er! Ni har väl inte missat åttaveckorsutmaningen? Jag tränar ju Lars och Anna en gång i veckan nu under åtta veckor, två träningsnybörjare som ja, helt enkelt ville komma igång med träningen! Det har gått halvvägs nu ungefär, snart är det dags för finalen, den stora dagen, där de kommer ställas mot varandra och tävla om fantastiska priser!

På youtube (klippen ovan) har jag lagt upp lite korta filmer från varje gång vi tränat, för att visa för er hur ni också kan träna, på ett lätt sätt, hemma, själva eller med en vän, utan några hjälpmedel (om ni inte vill använda det då). Egentligen behöver inte träning vara svårare än att bara upprepa några övningar ett visst antal gånger, men oftast sätter vi käppar i hjulet för oss själva och kommer på anledning efter anledning för varför vi INTE ska/kan/vill träna. Eller hur?

Vi har tränat på ett utegym i Örebro, vi har tränat hemma hos mig, hos deltagarna och i en park. Vi ska träna mer utomhus, för det är nästan roligast tycker jag, speciellt nu när det börjar bli varmare ute! Även om jag själv helst är inomhus när jag tränar, så passar inte riktigt samma typ av gymträning för deras mål, utan jag anpassar träningen efter vad de har för förutsättningar och mål, precis som en ska göra.

Mycket handlar om att jag vill skapa en träningsglädje hos dem båda, att de ska vilja fortsätta träna även efter vi är klara och att de förstår att det är både enkelt och roligt att träna. Man måste inte (om man inte vill) åka iväg i två timmar till gymmet, utan man får träna utomhus under en halvtimme några gånger i veckan också, så länge man gör NÅGOT. Gör du något?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.