Apelsinkyckling med pasta – jättegott om inte det smakade så mycket peppar….

Apelsinkyckling med pasta

So I made this delicious thing. Men allt smakar bara peppar. Glömde liksom att jag hade kryddat så hällde på vitpeppar (!!!) och inte lite peppar, utan en bra hög, och kom på medans jag blandade att jag redan tagit citronpeppar som liksom vore tillräckligt.

Så nu sitter jag här och äter något som är väldigt gott men väldigt pepprigt. Vill ni äta samma som mig sååå peppra inte för mycket:

  1. Ett stycke helpaket med kyckling. Willys hade extrapris igår och som den student jag är så köpte jag såklart en hel kyckling. Den var svensk och kravmärkt för 20kr kilot – det som hittat
  2. En apelsin – Att först riva (ta det rivna skalet och lägg på kycklingen) och sen skära i bitar (för att stoppa in i kycklingen). Alltså apelsinkyckling, det är något utöver det vanliga. Testa!
  3. Koka upp en påse pasta och leta upp diverse wokgrönsaker i frysen och lite matlagningsgrädde och sen mjölk som utfyllnad om det behövs.
  4. När pastan kokat nästan klart så (ska vattnet bort först och sen) häller du i grönsakerna och matlagningsgrädden och låter det puttra så grönsakerna blir varma. Krydda försiktigt – du vill kunna äta maten efteråt.
  5. När kycklingen är klar är det bara att käka. Supergott!

Obs: Ät inte apelsinen som vart i kycklingen. Det smakar inget, så är liksom inte gott. 

Apelsinkyckling med pasta

Förstår också varför jag inte slagit igenom som matlagningsbloggare efter att ha korrekturläst. Jag lovar och svär att jag ska hålla mig till träningsbloggning, även om kost är en del av det. Eller, jag svär inte att jag inte kommer lägga ut matbilder och recept och sånt. Men jag lovar att inte försöka göra det seriöst någon gång.

Kanske skulle anställa någon som lägger upp maten snyggt och sen fotograferar? DÅ är det andra bullar. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.