Äntligen är våren här!

Personlig träning

Hej på er! Den nya veckan är igång, och ÄNTLIGEN känns det som vår i luften! Det är fortfarande snö här i Örebro, men solen värmde till och med innan när vi var ute och tränade. Helt fantastiskt! Jag ser fram emot att träna ute under våren och sommaren, det är verkligen så härligt!

Idag har jag tränat med en av mina kunder (som ni ser på bilden), där vi gick igenom olika viktiga basövningar och vad man kan tänka på när man gör benböj och marklyft bland annat. Utegymmet vid universitetet ger verkligen många möjligheter till olika övningar och träningssätt, så jag har planerat att vi ska vara där i veckans träningspass för åttaveckorsutmaningen bland annat.

Själv ska jag träna tungt ikväll, jag ska köra på en riktig leg-day of my old times tänkte jag. Mycket böj, både vanliga och front, mycket legpress och mycket leg, leg, leg, leg. Kötta, kötta, kötta. Svett, svett, svett. Lite så att jag ska vara tvungen att gå på armarna hela vägen hem. 😉 Okej, kanske inte riktigt så hårt, men jag ser fram emot att träna ikväll. Eftersom jag åker utomlands på fredag så tänker jag att jag kommer träna intensiva pass de här fyra dagarna, så att jag kan sitta där på bussen och bara pusta ut.

Jag önskar er alla en härlig träningsvecka! ♥

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.