Andra veckans video!

För att se videon måste du gå in i själva inlägget!

Varsågoda! Andra veckans video är här i min utmaning! Först: läs inlägget!

Idag är jag fåordig. Jag är faktiskt helt slut. Lyckligt slut. Igår, lördags, var jag på bloggerbootcamp. Det ett riktigt roligt träningsevent med många olika föreläsare och träningspass, så idag sitter jag här (efter att ha jobbat 8 h idag då) med en mörbultad kropp och ett huvud som är helt slut av alla bra idéer jag fick under helgen! Jag är SÅ glad över att jag åkte dit, för jag fick så mycket inspiration och glädje från andra deltagare! Går ni in på min instagram @claratoll så finns det lite bilder från helgen!

lifeincerise

Här är jag med Anneli efter ett svettigt och roligt boxpass! Hon är en nyvunnen bloggvän, ska bli kul att följa henne, så gå in och ge henne lite kärlek! 

Veckan som kommer händer det en hel del grejer, bland annat ett stort arbete som ska lämnas in, vilket jag ska skriva på nu! Resten av klassen har en vecka mer på sig än vad jag har, för jag åker till England på fredag och drömmer om att vara färdig redan på torsdagskväll! Så därför kommer jag arbeta stenhårt med den fram tills torsdag, och som ni vet så prioriterar jag min skolgång alltid i första hand.

Jag ser fram emot att starta igång alla idéer, tankar och planer jag har med företaget, ska verkligen bli så roligt! Så promise me allesammans att hålla koll på den här bloggen! 😉 NU kan ni se klippet ovan och sen får ni inte glömma att prenumerera så att ni inte missar nästa klipp!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.