Action Run 2016

ÄNTLIGEN ÄR FILMEN HÄR! Se när Örebroarna tar sig an hur många hinder som helst genom Örebro stad. Filmen kommer från deras fb-sida! En blir ju sugen på att köra i både Västerås och Norrköping, men ex Västerås som är 8 oktober känns sådär att köra vattenhinder då. Känns som det kommer vara iskallt med vattenhinder då.

I inlägget ”racerapport” hittar ni allt om årets lopp och hur det var. Blött, svettigt och kämpigt.

Action run

 

Jag tyckte det var ganska jobbigt just då när jag mådde illa, men nu så sitter jag här och funderar på hur jag ska träna för att bli bra för nästa års AR. Det kommer bli förändringar i hur jag tränar den kommande terminen, kommer förklara för er längre fram, men det kommer faktiskt innebära löpning.

Kanske inte riktigt som ni tror, men ni kommer absolut få läsa om det här, så kom tillbaka, lova mig det! 😉 Nej, men, ja. Det kommer bli lite mer strukturerat, jag kommer ha dagar för allt, och ett bättre schema. Det kommer bli så mycket mer jag ska få in den här terminen i mitt liv så det måste struktureras för att jag ska klara av det.

Att plugga heltid, försöka driva ett företag och få det att växa och samtidigt göra sjuttiofemtusen andra saker, ja, det är ett pussel. Men det är också det bästa pusslet jag vill ha just nu. Vem vet vad som händer i min framtid liksom. Det vet nog bara Gud, så hoppas att han fixar så det blir bra i slutändan. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.