Träningskalender för 2016

Sådär mina vänner! Min träningskalender är hemma och redo inför 2016! Aldrig har jag redan varit i november taggad på ett nytt år! 😉 Är väl bara för att jag ska få använda min fina, fina kalender.

biking around in Oxford

Framsidan är en bild från Oxford, en jag tog när jag var ute och cyklade där. Ja, jag saknar det. Det var så fina öppna landskap som var lätta att cykla i och jag kunde ta en hel lördag och bara cykla längs the Thames innan jag började hungra ihjäl för jag alltid tog med för lite matsäck. Tog med mig en bok och lade mig i gräset och läste ett par sidor. Lyssnade på P3 (livsfas) och bara njöt av att känna mig fri.

Action run Örebro

 

I Augusti 2016 kommer vi för andra gången köra Action Run. Det var svettigt, jobbigt, tungt, men SÅ kul, utmanande och peppande! När vi var färdiga hade vi så mycket adrenalin i kroppen att vi funderade på om vi skulle köra en gång till, bara för vi kunde. Snart kan man anmäla sig till Action Run 2016! Skulle du vilja köra med oss? Kontakta mig nu! Kommer starta en träningsgrupp inför AR.

Nerike Knockouts

Mina kära närkingar fick självklart vara med på bild, den här bilden tog jag efter jag hade haft en träning för freshmeatgänget. Gör jag en liknande kalender inför nästa år kommer jag antagligen ha mer boutbilder, eftersom vi kommer snart äntligen börja spela riktiga bouts!

I min kalender kommer jag skriva om vad jag gör i träningsväg varje dag, för att ha koll på vilodagar, konditionsträning, personbästan, olika tävlingar, utmaningar och träningsevent. Längtar redan till nästa år då jag funderar på att skaffa mig en långdistanscykel (en cykel som klarar att rulla mer än fem mil utan att jag ska bli helt slut). Och så vill jag börja simma, dansa, träna ännu mer tyngdlyftning och ja, listan kommer aldrig någonsin ta slut. Träning, det är bra grejer.

2016 kommer bli ett bra år. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.