Tack!

Tack alla kunder och andra nära och kära, och speciellt tack till alla er läsare som ger så mycket kärlek! <3 Ni som bombar med kärleksord och säger att jag inspirerar. Well, I wouldn’t do it without you.

Och tack bästa laget för en SÅ ROLIG HELG i Karlstad! Tack Sun City Rollers för bra turnering och tack alla andra lag för bra bouts! Så kul och så tufft att spela mot er! Vi har lärt oss mycket och kommer jobba på hårt, så hoppas ni är redo när ni kommer till Örebro om några månader.

Tack också bästa laget för mitt första år som tränare. I ett helt år har jag varit tränare för Nerike Knockouts, och på ett år har jag hunnit lära mig en helt ny sport och lärt känna ett helt nytt lag. Jag hade ingen aning om vad de riktigt gjorde, förrän någon månad senare, MEN ångrar mig inte en sekund. TACK!

Många frågar vad Roller Derby är, så kommer försöka skriva en förklaring här på bloggen i dagarna. Tänk er som hockey eller rugby, fast helt olika. That’s what it is.

Den stora skillnaden mot andra sporter är att i Roller Derby dansar man på plan mellan varje jam (omgång), och så kan man faktiskt prata med motståndarna, ge beröm och (!!) man kan diskutera med domarna utan att idiotförklaras (oftast). Och om man förlorar blir de oftast inte ens ledsna, utan förlorarna (vi denna helgen) får lika mycket kärlek som vinnarna. OCH ja, liknande den här GIFen, that’s derby baby.

She ain’t got time for that pretending shit.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.