Musikhjälpen och Luciacupen

It’s been a long day. Ni vet en sån där dag när man tränar skrattmusklerna så jag kommer ha värst träningsvärk imorgon.

Radio campus

Började med att prata i Radio Campus egna glasbur på stortorget i Örebro. De skramlade pengar till Musikhjälpen hela dagen och sände radio live från torget, och jag fick äran att prata en liten stund mitt under dagen! Pratade mest om laget (såklart) och även en del om mitt projekt; fotboll för alla tjejer.

Jag kommer förklara det närmare och göra en egen sida för det här på bloggen, såklart. Jag och några vänner har startat ett projekt för tjejer i Örebro där vi vill skapa en plats att spela fotboll och bara hänga, för att det är kul. Tjejer i 13årsåldern är välkomna, och ni runtom. Vi kommer bjuda in Örebroare och nyinflyttade, och framförallt de som flyr för sina liv, hit till Örebro. Känner du någon som är ungefär 13 och vill spela med oss? Maila mig på info@claratoll.se så hör jag av mig!

Go mat claris

Efter det hängde jag och Jessica en stund på stan, hann med att äta och dricka gött och lite shopping.

Luciacupen

Och sen drog vi till Tegelbruket och spelade i Luciacupen! En superrolig futsalturnering, även om just vi två inte var några superspelare. MEN det var kul och vi kom hela vägen till kvartsfinal! Jag har inte spelat seriös fotboll sen jag gick i högstadiet så kändes att det var dags nu! 😉 Extra kul nu med Fotboll för alla tjejer som vi drar igång!

Varmaste kramar från en trött men nöjd tjej!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.