”Man rullar ju ingenting”

Skating at behrn Arena

Imorse åkte jag och Anna ner till Behrn Arena för att testa skridskoåkning! Jag har inte åkt på år och dar men tänkte att det inte borde vara alltför svårt eftersom jag rullat så mycket senaste veckorna så jag borde ha någorlunda balans.

Det hade jag inte alls.

Det första som hände när vi stod på isen var att känna en sjuk besvikelse, för jag kom ingenstans. Efter att träna med hjul som rullar så fort man ens tänker tanken så behövde man ju ta i för att komma någonstans (vilket var visserligen ganska skönt, för det enda sätt jag visste hur man kunde stanna var att antingen trilla eller snurra fem varv).

Till slut fick jag ordning på fötterna och kunde ta mig framåt i ett hyfsat tempo, ganska stadigt och med en hållning som vår andra tränare hade varit mycket stolt över. Det var en skön stund på isen tycker jag, men det behöver tränas upp en balans och en tuffhet som hockeyspelare har för att… ja, våga.

Tired clara

Trött och svettig Clara och mycket nöjd med starten på dagen!

Idag har jag en ”träningsledig” dag, som ni märkte ovan… 😉 Jag kör åtminstone ingen tyngre styrketräning idag, utan vilar kroppen som känns ganska trött. Idag var tanken att jag skulle plugga så istället har jag läst massor med bloggar, marknadsfört mitt företag och skickat några viktiga mail. En riktigt mysig lördag helt enkelt!

Vad gör ni helst på en helt ledig lördag?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.