Godmorgon!

Clara Toll

Hej på er! Nu är det ett dygn kvar till min tenta, så snart är jag tillbaka! 😉 Ska snart ner till uni för en lång pluggdag, varvat med träning, träning och ett möte med laget.

Igår var jag på ett affärslabb som Drivhuset hade anordnat. Jag fick presentera mitt företag och sen fick de entreprenörer som var där hjälpa mig med två frågor jag hade förberett. Själva presentationen var riktigt jobbig, var så nervös, för ville verkligen göra ett bra intryck… Så gick in lite för hårt, MEN blev ett bra slutresultat med många idéer och tankar kring hur jag kan göra. Så på torsdag (efter tentan) ska jag sätta igång!

Efter det var jag ute och sprang intervaller! Tankade ner en tabataapp och sprang några 20-10, alltså 20s arbete och 10s vila. Det blev väldigt intensivt och jag hann knappt springa eller vila, men jag tror jag behövde det. Jag hann aldrig tänka, jag hann aldrig fundera över hur kroppen kändes utan jag behövde fokusera allt på att springa när jag skulle, hålla rätt fart och bara andas när det var paus. Jag behövde fokusera på alla stenar i marken, pinnar som stack upp och vilka ställen på grusvägen som var lera vilket man skulle kunnat glida iväg på.

Nu ska jag läsa vidare om våra exekutiva funktioner, etablerade omständigheter, hippocampus och relationsinramning. Önskar er en riktigt fin onsdag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.