Militärmåndag

Det har börjat. Resan är igång. Första passet är gjort. Hur det gick? Ja, se ovan.

Kvalitén i klippet är att ifrågasätta. Nästa gång ska jag filma med min ordentliga telefon, här använder jag min gamla, eftersom jag ville använda appen i filmen. Nästa gång blir det på ett annat sätt. Bättre. Promise.
Jag och försvarsmaktens app är dock inte lika överens som vi borde vara. FMTK laggar lite för mycket. Därför kommer jag fixa ett eget upplägg inför GMU med fokus på kondition och framförallt då löpning, men en hel del trapatser i skogen också.

Sånt som jag läst mig till från Försvarsmaktens hemsida. Sånt som jag får lära mig av vänner som gjort lumpen eller GMU. Sånt som ska vara bra att kunna.

För, mina vänner, när jag gör GMU vill inte jag vara sämst. Jag behöver inte vara bäst, men jag ska inte vara sämst.

Så prenumerera på min Youtube-kanal eller kika in här varje måndag och följ mina militärmåndagar. För nu börjar resan.

2 Comments

  1. Alltså jag har inte varit intresserad av militären överhuvudtaget förut, men sen när du har snackat om GMU, andra som gjort GMU och dessutom nu när allmänna värnplikten kanske ska ”återuppstå” har jag blivit otroligt intresserad. Det ska bli häftigt att få följa med på din resa och förhoppningsvis även sen när du förmodligen gör det, jag skulle så gärna vilja veta lite mer inside-info för att kanske överväga tanken att även jag ska göra det. Hur kan något bli så intressant, så snabbt?

    • Haha I like it!
      Hoppas du får ännu mer intresse sen i och med min träning. Min tanke är att göra någon slags vlog från militären med,om jag får.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.