Måndagsmys med en nypa tentaångest

image

Alltså egentligen har jag läget under kontroll angående tentan. Jag vet vad jag ska kunna och vad som ska göras. Jag vet vilka sidor som ska lusläsas i kursboken och jag vet vilka webbsidor jag kan använda mig av för att lära mig mera. Och jag tycker ämnet är intressant.

Men det är också världens största ämne. Kost och träning. Det är finns inget stopp på hur mycket vi kan lära oss. Jag skulle kunna sitta och läsa x antal studier och jämföra fakta fram och tillbaka om jag hade tid, bara för att lära mig mer, även om det inte kommer på tentan.

Och det är en tenta. Jag vet inte vad ni tycker men tentor är inte roliga. Och därför sitter jag med lite påträngande ångest angående tentan nästa torsdag. Det är alltså ganska lång tid kvar (läs jättelänge), och jag börjar bli stressad över den redan nu.

”Fast tentaångest är bra Clara, det visar att du tar det seriöst.”

Det kommer flyga runt vitaminer, fettformler och andra strukturer i hjärnan, högst troligt det enda jag kommer kunna tänka på nästa vecka. Det blir nog roligt. Igår höll jag första gruppträningspasset för företaget, och är redan sugen på att planera in ett nytt… Kommer ni då? Det är synd att mina dagar är så uppbokade hela tiden, men ska nog lyckas stuva runt ordningen och prioritera om!

Annars har jag precis fått min andra förfrågan om att föreläsa om Fotboll för alla tjejer, vilket ska bli så roligt! Men så nervöst! Det kommer handla om företagande, att våga starta igång projekt, att spela fotboll och förändra någon annans värld. Nu är det dags att återvända till pluggstugan, ha en bra träningsvecka!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.