Bänktisdag

image

Welcome to my house yeah

Hej alla mina favoriter! Hoppas att ni har haft en bra träningsdag och att ni känner er redo för resten av den här veckan.

Idag har jag tränat två gånger nere på ÖKK, en gång ben och en gång bröst och armar. Det andra passet var ganska kort, men kändes skönt att komma ner dit, hänga lite och prata med mina tränare.

Om det är någon som sitter på ett knep för att börja gilla bänkpress så är ni varmt välkomna att dela med er av dem! Jag försöker bli bättre på att köra bänkpress, men det blir alltför sällan… Idag gjorde jag det dock! Kroppen är nog ännu inte helt van vid rörelsen än, men det lär jag mig i sinom tid (neurologiska anpassningar tar ett tag). Det är väl bara att göra fler bänkset……..

Imorgon ska jag på sista av tre utbildningar för unga ledare inom örebroidrotten, vilket ska bli både roligt och intressant! Tidigare har vi pratat om jämställdhet  bland annat, och imorgon blir det mycket om härskartekniker. En viktig utbildning som ger många tankeställare, which I like a lot. Jag ser verkligen fram emot morgondagens utbildning.

Ni har väl inte missat mitt pass på söndag här i Örebro? Ni kommer väl då? 😉 Det kommer vara kroppsstyrka med kombination av kondition! Det ska bli riktigt kul! Jag har verkligen velat komma igång med att hålla sådana pass, men inte vågat, men nu chansade jag och bara lade ut något, för jag känner mig själv…. börjar jag fundera över hur något ska vara så blir det aldrig av. Det bästa för mig är att bara köra igång och utveckla under vägen. Nu ser jag verkligen fram emot söndagen!!

Annars tänkte jag sova nu, det är mycket på schemat imorgon, så godnatt och kram! ♡

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.