En alldeles magiskt god matpaj

Karin är ju bättre på att laga mat och bättre på att fota maten än mig helt klart, och efter helgens matfotoworkshop med Mary så skulle en kunna tro att det hade blivit bättre för mig på den fronten.

Men aja, mat är till för att det ska ätas i mina ögon. Karin inspirerade mig till att laga en paj igår på instagram och inte kunde jag inte göra det heller.

Är dock värdelös på att följa recept, men kan dela med mig av vad jag hade i denna fula men underbart goda matpaj:

  1. Pajdeg med mjöl och rapsolja: blanda och in i ugnen som utbakad pajdeg i formen.
  2. Stek köttfärs, lök och annat du vill steka.
  3. Efter ett tag stekte jag lite fryst broccoli och frysta ärtor, mest för att de skulle tina.
  4. Tog en förpackning blandade bönor, alltid bra med bönor liksom.
  5. Skar upp tre tomater så att maten faktiskt skulle se ätbar ut.
  6. I med allt i formen och på med tomater och OST! Givet.
  7. In i ugnen, diska undan all disk och fixa lite annat och dona lite.
  8. Ät. Gärna med någon smakrik creme fraiche. Det är la gott.

Den föll dock isär. Kanske lite misslyckad ändå. Men den var god. Kanske borde haft något som höll ihop den. Matlagningsgrädde kanske. Eller ägg. Det har jag en del hemma så. Aja. Nästa gång blir nytt äventyr.

Världens godaste matpaj

Ja, tänk vad bra att jag inte är matbloggare. Suddiga bilder och allt. Gott blev det. Och matlådor blev det. Nu ska jag snart hoppa i säng istället. Så himla trött idag. Imorgon bliver en LÅNG dag, ska vara hemifrån exakt hela dagen. Från 8.30 till 21.30.

Mitt liv är kul. I promise. Men onsdagar är inte så kul. Fast imorgon ska jag träna med min nya kund!! Så kul! Och på kvällen ska vi ha fysträning för laget!

Vad tycker du?