April challenge

Nu är det äntligen dags! Som jag har längtat!

Från den första april till den sista april kommer jag och Viktor ha en stor träningsutmaning med fokus på att komma igång med träning och vardagsrörelse.

Varje dag kommer vi ge dig ett träningsprogram på trettio minuters träning, att köra hemma, ute eller på gymmet, beroende på vad du vill göra.

Vi kommer variera träningen, så det kommer vara både rörlighet, styrketräning, kondition och olika roliga utmaningar.

Allt kommer vara utan redskap, men är det någon övning som du vill köra med redskap så går det såklart. Vi kommer visa övningar både med och utan redskap. Det du behöver är en träningsmatta eller en handduk eller liknande att stå på.

Är du redo?

Det här är för dig som är ovan att träna och vill prova det här för att komma igång med träningen, och samtidigt testa ett nytt sätt att träna, eftersom det kommer vara ganska intensivt, men ändå korta pass.

Det passar också dig som vill testa något nytt och utmana dig själv, som en reboost. Några träningspass kommer vara lite klurigare, så att du som vill utmana dig själv kan få precis vad du behöver.

  • Core-pass
  • Styrketräningspass
  • Rörlighetsutmaningar
  • Konditionsträningspass

Vi kommer guida dig noga genom varenda övning.

Det hela kostar 300kr, som kommer skickas på faktura till dig. Du kan välja att betala med swish eller banköverföring. Om du vill betala med swish kan du betala redan nu 072 74 68 033, och får då enbart betalningsbekräftelse utskickat.

Hela utmaningen kommer vara i en exklusiv träningsgrupp. Där får du alla träningsplanering, livesända träningspass och en hel del andra saker.

I FB-gruppen kommer du få allt du behöver.


Clara och Viktor

Jag heter Clara, driver Clara Färdiga Gå och jag jobbar som personlig tränare, och det gör jag främst online. Jag älskar att jobba med personer som aldrig tränat innan, för att få dem att våga prova, våga testa och våga utveckla sig själva. Att träna kan nämligen vara läskigt och svårt, så därför gör jag sådana här utmaningar regelbundet för att visa att det går även om man aldrig tränat förut.

Viktor är min vapendragare i den här utmaningen, och han kommer fixa allt det tekniska bakom själva facebookgruppen. Viktor har jobbat i 3 år som personlig tränare på Wellness Studio i Växjö, och är expert på att utmana mig och alla hans andra följare. I hans kanaler kan man se många styrketräningspass, men också en hel del rörlighetsutmaningar, acroyoga och en och annan film från hans gruppträningar. Viktor kommer ge er (och mig) många utmaningar och prövningar under vår månad tillsammans, utmaningar som passar både dig som är nybörjare och dig som vill ta nästa steg i din träning.

Anmäl dig till vår april challenge här!