Gymkursen – för dig som vill lära dig att gymma

KURSEN ÄR IGÅNG – skriv upp på väntelista

Hej på er!

Många frågar mig hur man gör för att börja gymma, för att våga ta plats, våga använda fria vikter, vilka maskiner man ska ta för att bli stark, hur man gör i latsdragsmaskinen och många andra frågor.

Det är svårt att börja gymma helt själv, speciellt om man aldrig varit inne på ett gym innan och inte vet hur man ska göra.

Vad gymkursen innebär

Min utmaning kommer innebära 5 veckors träning där du får lära dig träna på gym, så att du känner dig mer säker på vad du ska hålla på med där inne.

Varje vecka får du ett program med tre träningspass att köra, där varje pass ligger på 30 minuter. Vill du träna längre så kommer du få instruktioner i hur du kör längre pass, utan att rubba programmeringen.

Mitt mål är att du ska känna dig mer självsäker när du går in på gymmet, att du vet vad du ska göra för att få ett bra träningspass som ger dig något, och för att du ska känna dig nöjd med vad du gjort.

Det du får

Fem veckors träning med allt du behöver.

30 minuters träningspass tre gånger i veckan med olika fokus varje gång.

Introduktion i knäböj, marklyft och bänkpress, tre bra basövningar att fokusera på i din träning.

Varje veckas träningspass på mailen varje måndag – så att du enkelt kan plocka fram det du behöver när det är dags att träna.

Och en hel del annat!

Mentala hinder vi jobbar med

Det är många som upplever olika hinder för att börja gymma, till exempel så är det läskigt att ens röra sig inne på ett gym för att ta upp plats för någon annan.

Det kan också vara läskigt att prova nya saker, för vem vet om du gör fel och någon annan skrattar åt dig?

Eller om du gör fel och faktiskt skadar dig? Vad gör du då?

Förutom lösningar till hindrena ovan kommer vi gå igenom hur man bäst gör för att börja träna med skivstång och våga lasta på lite tyngre vikter, och vågar ta plats på gymmet.

Det kan kännas obehagligt och obekvämt först, men om man ger det tid, testar sig fram och litar på min guidning så kommer vi lösa det tillsammans.

Väntelista

Kursen är pågående, så jag sätter inte in någon ny i programmet, men skriv upp dig här på väntelistan så får du mer information längre fram!

Pris: 849kr.

Från och med den 16e september, när första gänget kör igång så stänger anmälan, och öppnar igenom om fem veckor, när första gänget nästan är klara! Öppnar den 14e oktober alltså 🙂

Vad jag förväntar mig av dig

Att du köper ett gymkort. Se till att få en ordentlig genomgång av gymmet av instruktören eller personen i receptionen innan du bestämmer dig vilket gym du ska ha så att du ser att det finns åtminstone en skivstång som väger 20kg. Det är helt okej att fråga efter det, jag brukar alltid be om en genomgång när jag kommer till nya gym, även om jag tränat i flera år. Jag vill veta vart jag har toaletten och allt sånt.

Att du har tid att gymma tre gånger i veckan. Vissa veckor kommer det inte gå såklart, men andra veckor kanske du har tid för fyra pass, så då får du ta igen det. Varje pass är beräknat att ta 30 minuter.

Att du anstränger dig för att klara av det här. Det är tufft med en förändring, och det är därför jag finns här för dig. Känns det minsta tufft så hjälper jag dig med allt du behöver, det är därför jag finns här.

%d bloggers like this: