Samarbeta med clara

 

Textkälla: Explore Curate

 

För mig är mina läsares förtroende det absolut viktigaste jag har med min blogg, Utan läsarna – inget som händer – en väldigt tråkig blogg. Därför väljer jag noga ut mina samarbeten och vilka företag jag låter synas här på min blogg.

Läs gärna det här inlägget för att förstå bakgrunden till varför det är så viktigt för mig att visa vad som är reklam och inte.

#JagSmygerInte är ett initiativ angående reklam hos influencers. ”Vi vill tillsammans med er arbeta mot en bloggbransch där vi följer marknadsföringslagen och bloggetiska regler och sätter vår trovärdighet och vår integritet högst.” 

Tack Influencers of Sweden för att ni gör vår bransch bättre.

Varför ni vill synas hos mig

  • 2700 besökare i januari månad, där 80% är kvinnor

Besökarantalet ökar varje månad, med 35% ökning från december 2016 till januari 2017.

  • 5000 personer/ veckan på Facebook, där 73% är kvinnor

På min facebooksida når jag i genomsnitt 5000 personer, med inläggen jag delar där.

  • 900+ följare på instagram, varav 56% kvinnor i åldern 18-34

Mitt mest växande forum just nu. 50+ ökning/månad.

Dessa tre kanaler, med blogg i huvudfokus, är mina tre huvudkanaler som ni i ert företag kan synas i. På youtube finns möjligheter att sponsra klipp som SEO-anpassas, som mitt klipp med tips på träning för armar och axlar. 

 

Pressutskick

Jag tar gärna emot produkter för recensioner och för att prova dem, det tycker jag nämligen är väldigt roligt, och det uppskattas ofta av läsarna. Med det sagt så lovar jag aldrig exponering, för i så fall är det ett samarbete som är det som gäller.

 

Maila mig alltid innan om er produkt, så meddelar jag min adress:

info@claratoll.se

I de här inläggen (om det blir ett inlägg) kommer jag vara tydlig med att produkterna är hemskickade utan att jag får betalt för det, alltså att jag gör inlägget helt frivilligt! 😉 

 

Samarbeta med mig

Jag startade mitt företag och min blogg för att sprida träningsglädje och skapa en sundare syn på träning och hälsa, och därför är det viktigt att ni som företag vill samma sak. För mig är det viktigt att förknippas med företag som står för en sund vision, där vi tillsammans kan jobba mot liknande mål.

  • Sponsra ett inlägg
  • Samarbete för event
  • Produkttester
  • Del av er kampanj i sociala medier
  • Expert inom träning och hälsa

Vill du och ditt företag arbeta med mig är ni varmt välkomna att kontakta info@claratoll.se. De inlägg som jag gör i samarbete med er kommer synas klart och tydligt att det är ett samarbete, likadant om ni har ett intresse i att köpa ett sponsrat inlägg.

samarbeta med clara

Jag kommer alltid förklara för mina läsare vad som är sponsrat och inte.  Bland annat kommer jag ha en banner i början av inlägget som ser ut som den här ovan, men har ni ex blått och vitt i er logga går den självklart att anpassa. Så länge mina läsare har full koll på vad som är betalt för och inte.

Tidigare samarbeten:

Lördagspasset med bodybox – ett samarbete där jag gjorde ett träningspass med produkten, ett inlägg som gillades av många.

I samarbete med Rabble – ett samarbete där jag berättade om hur deras app fungerar samt delade med mig av 10 sätt att skapa träningsmotivation.