Juni challenge

Hej! Vill du vara med på Juni Challenge?

Från den första juni till sista juni kommer jag och Viktor ha en stor träningsutmaning med fokus på att komma igång med träning och vardagsrörelse.

Den här gången kommer vi fokusera på uteträning, med övningar och pass att göra utomhus, 30 minuter varje dag.

Vi kommer variera passen, så varannan dag är det svettiga pass, och varannan dag är det lugnare pass, eftersom det var många från vår förra utmaning (April Challenge) som önskade det här!

Allt kommer vara utan redskap, men är det någon övning som du vill köra med redskap så går det såklart. Vi kommer fokusera på utan redskap i den här utmaningen, men det kan vara bra att ha en parkbänk i närheten ibland, och en liten gräsplätt att springa på och rulla runt på.

Är du redo?

Det här är för dig som är ovan att träna och vill prova det här för att komma igång med träningen, och samtidigt testa ett nytt sätt att träna, eftersom det kommer vara ganska intensivt, men ändå korta pass.

Det passar också dig som vill testa något nytt och utmana dig själv, som en reboost. Några träningspass kommer vara lite klurigare, så att du som vill utmana dig själv kan få precis vad du behöver.

  • Core-pass
  • Styrketräningspass
  • Rörlighetsutmaningar
  • Konditionsträningspass

Vi kommer guida dig noga genom varenda övning.

Förutom det vill vi utmana er ytterligare och ge er olika utmaningar och kluringar att tänka på. Varje vecka kommer ni få ett dokument med olika frågor att fundera på gällande din träning och hälsa.

Det här har vi tänkt ska hjälpa dig komma framåt i din träning och hitta det som du tycker om med att träna. Vissa personer tycker bäst om tung styrketräning, andra gillar mer att ta det lugnt och göra lugna yogapass, varvat med svettig löpning och vissa gillar det mesta så länge det är i gruppformat.

Att få svara på frågor och fundera kring sin egna motivation hjälper oftast en att komma framåt och få till den där träningen som är långsiktig.

Det hela kostar 599kr

…som kommer skickas på faktura till dig. Du kan välja att betala med swish eller banköverföring. Om du vill betala med swish kan du betala redan nu 072 74 68 033, och får då enbart betalningsbekräftelse utskickat.

Hela utmaningen kommer vara i en exklusiv träningsgrupp. Där får du alla träningsplanering, livesända träningspass och en hel del andra saker.

I FB-gruppen kommer du få allt du behöver.

Jag heter Clara, driver Clara Färdiga Gå och jag jobbar som personlig tränare, och det gör jag främst online. Jag älskar att jobba med personer som aldrig tränat innan, för att få dem att våga prova, våga testa och våga utveckla sig själva. Att träna kan nämligen vara läskigt och svårt, så därför gör jag sådana här utmaningar regelbundet för att visa att det går även om man aldrig tränat förut.

Viktor är min vapendragare i den här utmaningen, och han kommer fixa allt det tekniska bakom själva facebookgruppen. Viktor har jobbat i 3 år som personlig tränare på Wellness Studio i Växjö, och är expert på att utmana mig och alla hans andra följare. I hans kanaler kan man se många styrketräningspass, men också en hel del rörlighetsutmaningar, acroyoga och en och annan film från hans gruppträningar. Viktor kommer ge er (och mig) många utmaningar och prövningar under vår månad tillsammans, utmaningar som passar både dig som är nybörjare och dig som vill ta nästa steg i din träning.

Anmäl dig till vår juni challenge här!

%d bloggers like this: