PT-mini

PT MINI

Vill du komma igång med träningen och få en enklare version av onlinecoachning?

Vill du bygga styrka? Bli rörligare och ha en bättre kroppskontroll? Vill du bli snabbare eller få bättre kondition för att orka träna långa träningspass? Vill du överhuvudtaget orka cykla till närmaste ICA eller kunna ta dig upp från golvet utan större problem?

Vad du får:

  • Veckovis uppföljning
  • Träningsschema
  • Teknikutvärdering i övningar
  • Uppföljning på din utveckling över tid

För 500kr/månaden får du träningsschema, veckovis uppföljning och coachning mot att nå dina träningsmål. 

PT-mini är utan bindningstid.

Vi börjar med ett coachingssamtal eller rådgivning via mailkontakt, där vi sätter upp en plan och sätter upp mål som både du och jag kan fokusera mot. Därefter sätter jag upp ditt träningsupplägg efter dina förutsättningar och det kan ha olika inriktningar:

Träna hemma, utomhus eller på gym

Eller kombinera alla tre. Det är du som väljer vart du vill träna, om du vill fokusera på löpningen, på överkroppsträningen eller om du vill bygga upp kroppen för att orka vardagen.

Har du tränat i ett gym innan, eller känns det som att det här är något du skulle vilja prova på? Att jobba med de som vill börja gymma är något av det roligaste jag vet, för vet hur läskigt det är, men också så roligt när en börjar känna sig starkare och starkare. Jag hjälper dig med vad du ska göra, hur du ska göra och hur du ska tänka med alla vikter och redskap och allting.

Din målsättning är a och o

Jag kommer göra allt för att du ska nå dina mål, men lika mycket behöver komma från dig. Det är du som ska träna, det är du som ska äta rätt, det är du som ska göra jobbet. Jag ger dig nycklarna, du genomför jobbet. Tillsammans når vi resultat.

Vem passar PT-mini för?

  • Dig som vill ha en enkel coaching, veckovis kontakt med din PT och jobba med tydliga mål och tydlig träningsplanering.
  • För dig som vill vara självständig samtidigt som du jobbar i tät kontakt med mig.
  • Den som vill ha struktur och ordning i sin träning.

”Enkel men tuff träning, passar bra när man jobbar varierande arbetspass”

Träna utefter dina förutsättningar, utefter dina mål och din tid du har att lägga på träningen.

Går att få både hemmaträning och gymträning såklart.

Maila info@claratoll.se om du har några frågor


%d bloggers like this: