Mina gruppträningar

Planerade gruppträningar just nu:

Hej! Här ser du alla mina kommande gruppträningar, allt som är planerat och vad jag erbjuder i vanliga fall också (som inte har några satta datum än så länge). Om du inte hittar exakt vad du söker och vill skriva upp dig på en väntelista längst ner är det helt okej! Då får du mailutskick på när jag planerar in nya bootcamps.

Priser

För de längre passen är det drop in på 100kr, för de kortare är drop in 80kr eller 60kr, beroende på pass (kika på varje specifikt pass.

Vill du träna mycket med mig så kan du köpa dig en hel månad för 350kr/månad. Då får du träna på alla gruppträningar jag erbjuder.

Och såklart, har du anlitat mig som personlig tränare så ingår alla gruppträningar i ditt program!

För seniorfysen är det andra priser, se den sidan.

Lördagsbootcamp 8.30 – 9.30

(De här passen kommer skötas via FB-event, så du anmäler dig via min fb-sida och hittar all information på facebook).

Gruppträningar just nu

Tisdagsfys i utegymmet vid Naturens hus 17.15

Lugnare torsdagspass 17.30 – 18.30 på Stora Holmen – start 16e april.

Planerat att starta igång under våren:

Lunchfys mitt i stadsparken

Seniorfys – för dig som är äldre (avvaktar tills Coronakrisen är över)

Morgonpigga Vena Bootcamp

Skriv upp dig på väntelistan

Är du intresserad av att komma på mina gruppträningar, men hittar inget som passar dig just nu? Istället kan du få anmäla dig här nedan till att få utskick om gruppträningar och alla träningsevent jag har.

Om du skriver upp dig så innebär det absolut inte att du måste komma, utan det är mer att du får ett litet mail ibland när det är nya saker på gång, och så är du varmt välkommen om du vill komma!

Tidigare har jag haft löpgrupper, yogaevent, utegymsworkshops och vanliga gruppträningar.

Psst: det gäller inte bara dig som bor i Örebro, utan kommer jobba för att kunna ha träningsevent och gruppträningar i olika städer, det är mitt mål och min dröm! Så bor du någon annanstans får du gärna anmäla dig också!

Om du fyller i din email och trycker på skicka så godkänner du att du kommer få mail utskickat till din epostadress från mig.

%d bloggare gillar detta: