Inflyttad och redo

Äntligen har vi flyttat allt från mina föräldrar hem till min nya lägenhet. Äntligen. Det här magiska badstället ligger bara någon kilometer från lägenheten och här kan till och med Maxie få bada, det är mitt i skogen och ingen annan var i närheten så passade oss bra att vara här.

Jag har en hel del möbler jag vill köpa nytt, bland annat en ny soffa, men jag tänker ta det lite lugnt och se vad jag kan hitta second hand och vad som passar mig och denna lägenheten.

Har helt ärligt inte varit jättepositiv till den här lägenheten, men efter det badet tidigare idag så vände allt, nu känner jag mig tvärtom väldigt glad över att bo här och bo på promenadavstånd hit.

Kommer bli ett bad om dagen, eller två. Minst.

Planerna för veckan är att få ordning på lägenheten och livet igen. Ordning och reda.

Idag börjar även min sommarkurs i hemsideprogrammering och det känns verkligen så roligt att börja läsa det!!! Jag har funderat lite på om jag ska läsa det på heltid eller deltid någon gång, så det här är ett prova på. Tidigare har jag läst javaprogrammering för android, vilket också var superkul, men detta är lite annorlunda.

Till strongandhappy.se ska jag fixa ett gäng filmer idag, och så ska jag spela in lite övningar till en pt-kund om en stund också. Lagom arbetsdag det här.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.