Veckans planer – runstreak igen?

Måndag: idag har jag redan hunnit springa på morgonen, och funderar på om jag ska köra igång en runstreak igen? Springa varje dag i ett gäng veckor. Och alldeles strax ska jag iväg på ett väldigt spännande möte! Ikväll ska jag jobba på puls & träning och innan det ska jag jobba med mina pt-kunder.

Tisdag: Imorgon ska jag köra en lunchföreläsning på KITT, och på kvällen ska jag föreläsa på Medborgarskolan. Och kanske springa då?

Onsdag: Tre förmiddagspass på Actic, eventuellt springa och så föreläsning på Medborgarskolan. Gillar att jobba där, det är kul att utbilda inom både sociala medier och hemsidebyggande. På onsdag kommer jag prata om strategier bakom sin hemsida.

Torsdag: på torsdag ska jag få träna Kvinnor i fokus-gruppen igen! Har ju börjat hjälpa till att köra pass i både Brickebacken och i Oxhagen åt ett integrationsprojekt (Kvinnor i fokus) och på torsdag är det min tur igen.

Fredag, lördag och söndag: har inte bestämt än, antingen åker jag till Växjö, eller så stannar jag kvar i Örebro och jobbar här. Det som ska göras i helgen är iaf plugga, träna och kolla på hockey, antingen live eller på tvn.

Ska nog testa en runstreak igen? Eller? Gah, vet inte, ska klura till imorgon.

Styrketräningen får bli i helgen, blir två bänkpass och ett marklyftspass! Ska jobba med maxreps på 47.5kg i bänken, får se hur högt jag kommer. På markpasset ska jag fortsätta göra så många reps på 70, 80, 85, 90, 95 och 100kg som jag bara orkar. Mitt mål är att göra 10 repetitioner på 100, och igår gjorde jag 5. Mitt gamla PB är dock 7 på 100, så har ju lite kvar till det.

Just nu kör jag bara mark en gång i veckan, men tror det är ganska lagom faktiskt. Det är skönt att vara lite lagom… 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.