Veckans mål och planer

Egypten ändå. Hurghada ändå. Vilken annorlunda kultur och allt sånt det va där. Saknar enormt just idag, just nu när jag bara vill bort till värmen. Funderar också på om jag ska hämta ett par strumpor men känns jobbigt.

Jaja, nu är nu och här är jag.

Vecka 39.

Den här helgen ska jag på yogautbildning i Stockholm! Det är en dagsutbildning för Actic där jag ska lära mig hur jag lägger upp yogapass i Actic-format. Ser fram emot det!

Sen blir det nog extra roligt bara för att jag verkligen vill till Stockholm och hälsa på kompisar! Ska träna med en barndomskompis och hälsa på en kompis med gullevovvar.

Idag var jag på mitt gamla kontor, på KITT, och fotade inför en föreläsning jag ska ha om ett par veckor där! Ska prata om kontorsträning och kontorsyoga tänkte jag! Måste spela in ett par såna pass till youtuben innan tror jag allt.

Sen har jag hoppat på mitt nya träningsprogram för att bli stark i överkroppen, vilket är kul! Jag hade väl inte tänkt köra något program framöver egentligen men så blev det så ändå haha. Jaja, som det kan bli.

På onsdag är det dags för 3 svettiga danspass på actic igen, kul!

Imorgon har jag tänkt gå på en nätverkslunch på MyOffice, på LunchIn alltså! Ser verkligen fram emot det! Förr brukade jag ju gå varje vecka, men nu var det ett tag sen… Så ska bli kul att träffa alla igen!

På onsdag ska jag föreläsa om hur det är att jobba som influencer och sociala medier! Förra gången så pratade jag i nästan två timmar, fick så mycket frågor, så det var verkligen superroligt! Ser fram emot onsdag!

Och så ska jag ta hand om PT-kunder och fixa med min gymkurs. Och träffa lite vänner, kanske hinna med fotboll på söndag och plugga såklart. Ojojoj hörrni. Nu måste jag nog gå och lägga mig. Tack och godnatt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.