Veckans bästa – Zakynthos Roadtrip

Det känns nästan som en evighet sen jag åkte hem, men det är bara fem dagar sen. Kanske är det för att det hänt så mycket emotionellt sen jag åkte hem, då jag tagit ett riktigt jobbigt beslut, och det liksom, det har varit för tungt att hantera. Jaja.

Veckans mående: tungt efter att jag kom hem. Har kämpat med att orka med mina dagar och har fyllt dem med saker för att slippa tänka.

Veckans roligaste: att roadtrippa runt Zakynthos med Filippa! Längtar tills jag har energi att redigera den vloggen, för vet att ni kommer tycka att den är helt magiskt! Så länge får ni en annan vlog från den resan här:

Veckans dummaste beslut: jag ska springa Stockholm Maraton nästa vår. Haha. Jaja.

Veckans PB: har gjort massor denna veckan, men testade maxa frivändningar igår och ökade med 8kg, fastän jag inte tränat det seriöst på flera år. 60kg alltså. Wow. Och idag gjorde jag en 10a på 40kg i bänk. Tidigare max va en 10 på 35kg.

Älskar att min kropp är så himla med mig på allt jag gör. Den verkar älska träning alltså.

Veckans längtan: att åka till Frankrike. Nästa lördag åker jag neråt. 9 dagars semester. Riktig semester. Datorn ska inte ens med. Det är så efterlängtat så jag vet inte vad.

Veckans roligaste träningsevent: mitt och Heddas event såklart! Vi hade ju bootcamp i torsdags! Eller kanske yogan igår? Eller båda? haha.

Veckans projekt: har ÄNTLIGEN kommit igång med min medlemssite! Min hemsida kommer byta utseende, bloggen och portalen kommer göras om så smått, och jag är så HIMLA taggad! Gaaaaaaaaah!

Veckans bästa: Fick låna Skare, en hund alltså, och va ute och gick med henne flera timmar igår. Hon, jag och ett gäng poddar. Behövde vi båda. Mest jag.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.