Tio roliga listor att jobba på i din telefon

Alltså, ibland tror jag att jag kommer bli känd för mina listor sen när jag dött och den som tar över min telefon kan publicera vad jag skrivit för konstiga listor.

Min längsta är nog listan om böcker jag vill läsa. Den har jag jobbat på i flera år, brukar skriva upp böcker när jag får boktips, men än så länge har jag faktiskt bara läst kanske 3 därifrån. Varför? Jo, för att jag fortfarande är osugen på att läsa böcker efter mina år som student med näsan i tråkiga kursböcker.

Jag har även gjort en års-bucket-list, där jag skrivit ner saker jag vill göra under året. Det brukar bli kryss på de flesta saker under året, vilket är ändå väldigt kul!

Sen har jag en lista med potentionella hundnamn! Skulle behöva ha kanske sådär 20 hundar dock om jag skulle ha alla namn som jag verkligen vill ha, men har ett namn som är högst mest troligt att jag väljer. Det namnet passar dock bara en hund som kräver mycket aktivitet och det vet jag inte om jag kommer kunna lösa. Jaja.

Må-bra-listan är en lista med massa saker jag ville göra för att må bra efter att mitt ex lämnade mig dårå. Där står det bland annat att se hockey, dricka bubbel, träna på mitt favoritgym och ut på cykelsemester. Vissa saker jag skrev var såna där saker som tillhör min vardag (som att träna och se hockey) och vissa var större. Just då, när livet var väldigt tufft, var det skönt att ha något enkelt att kryssa av också. Minns att jag mådde bra av att få kryssa av första grejen, vilket var att bara gå på en promenad i lugn och ro.

Sen har jag en lista med massor med olika träningsövningar att göra både ute och inne, med redskap eller inte. Det är min to-go-lista om jag någonsin skulle få blackout på ett träningspass.

Det bästa som finns och det sämsta som finns är två listor där jag på riktigt spaltat upp både det värsta och sämsta som finns. Skriver främst på de två listorna när jag inte har internetz så det står främst att det är tråkigt att inte ha internet tillgängligt. På det bästa som finns-listan står även julskinka på julaftonsmorgon och att få bada på sommaren. På sämsta-listan står bland annat att det suger att bli dumpad när man har hög feber och att det fortfarande kan finnas lakan utan hål längst upp så man får krångla för att få i täcket.

Har en lista på olika bubbel jag vill prova och så har jag en lista på serier jag vill se.

Och sen har jag massor med olika to-do’s som jag sen glömmer bort lika snabbt. Det finns saker jag borde gjort 2014 där i mina listor, men som jag glömt bort och nu har jag ju ingen aning om vad det är, MEN det är ändå lite kul att spara på.

Vad har du för konstiga listor i din telefon?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.