Fem saker du kan göra på Aqua Vista

Aqua Vista, det stora träningshotellet i Egypten, Hurghada, som jag var iväg på och jobbade under fyra månader. Har börjat få mängder med frågor och kluringar på vad det är för typ av hotell, och även om det är stängt just nu (för varmt under sommaren) så kan man ju ladda inför hösten och vintern igen, eller hur?

Fem saker du borde prova under din vecka på Aqua Vista

Först och främst: Padel!

Ett måste, eftersom det faktiskt är väldigt kul. Här kan du hyra padelrack och allt du behöver, och sen prova köra den helgalna tennisliknande sporten. Tips är att inte vara en person mot fem vinstgalna danskar (som är på den här bilden), utan var två i varje lag och testa och prova. Det finns inga övervakningskameror här så bra ställe att lära sig spela på.

Simma i den Olympiska poolen

50 meters bassänger måste provas på om ni aldrig simmat i den här förut. Ofta var den helt tom, speciellt förmiddagar, lunch och tidig eftermiddag, då alla triathleter och alla andra duktiga och vältränade simmare vilade eller tränade i gymmet.

Testa vilket däck du kan välta

Ett lätt däck och ett tungt däck finns, eller ja, ett lättare och ett tyngre däck. Det ena gick att flytta på och det andra var omöjligt. Se hur stark du är och om du behöver träna på att lyfta tunga saker. 😉

Springa längs stranden

Vid havet, fem minuters promenad från Aqua Vista, finns havet och en fin strand att ta en kort promenad längs med, eller ja, springa också. Testa vetja. Bra morgonlöpningssträcka.

Morgonyoga

Helt klart en av de bästa sakerna att göra, enligt mig åtminstone. Att börja dagen med 30 minuters yoga, innan man äter frukost och sätter fart med allt man ska hitta på den dagen, ja, det finns väl inget bättre än det?

Aqua Vista är ett stort hotell, med många saker att göra och prova på, och förutom det finns det ännu mer att göra både i Hurghada och i Egypten. Skulle ni vara intresserade av att veta mer om hotellet och min resa dit?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.