Nu3 Insider Box

Obs: väldigt osponsrat. Men gott!!!! 

June Nu3

Wheehhhoo! Fick hem en låda med grejor från Nu3! Väldigt gratis att få hem sakerna, väldigt kul att få hem sakerna. Speciellt grönkålschipsen jag käkar på nu. Läskigt goda.June nu3

I like a lot!

Annars då? Träningen går som den ska. Framåt. Starkare blir jag, mer vikter orkar jag. Igår körde jag ett överkroppspass med överstötar, axelpressar med kettlebells, bänk (som jag inte gillar) och lite andra övningar för ryggen.

Angående att jag inte gillar bänkpress… Vi hade en diskussion kring det igår på gymmet, och det lutar nu åt att jag ska börja på ett bänkschema. En gång i veckan ska jag numera träna bänk, bara åtta set (om jag minns rätt). Jag ska göra åttor upp tills jag hittar en vikt som är mitt 8RM, sen ska jag höja några procent och köra tvåor (tror jag).

Varför jag kör bänkpress är för att den är en av många bra övningar att köra för att stärka överkroppen. En stark och stabil överkropp är otroligt viktigt i tyngdlyftning, och eftersom jag just nu tränar för att bli starkare i det, så behöver jag träna bland annat bänk.

Varför jag inte gillar bänkpress är för att jag inte är speciellt stark i det. Inte så konstigt med tanke på att jag aldrig tränar bänkpress (eller någon annan bröstövning heller).

Jag menar; det är roligare att träna övningar som en är stark i. Som marklyft. Där ni. Då smäller det.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.