Min resa inför GMU – Pass 2

Min resa mot GMU och försvarsmakten fortsätter. Det svettas och det springs. Förutom det drar jag upp och ner vikter på golvet, och bara lever livet rent allmänt. Följer ni min resa? Prenumererar ni på min youtubekanal? 😉

Vill ni veta vad det är för planering jag pratar om i klippet (förstod i efterhand att det blev lite otydligt) så kan ni hitta det här. Det är en egen planering de på Försvarsmakten lagt ut, och det är den jag kommer följa mer.

Frågan är bara när jag kommer göra GMU på riktigt. 

Jag försökte få fram i filmen att jag ska fokusera på överkroppsstyrka när jag är på gymmet… Så mer chins, dips, bänk, militärpressar och allt vad man kan göra för att träna det där. Allt för att bli starkare i överkroppen.

Jag hade tänkt berätta hur planeringen kommer se ut generellt inför GMU, men mina veckor är så olika och det händer så mycket på helgerna, så jag vet faktiskt inte hur mycket (eller lite) det kommer hinnas med. Vi får se helt enkelt!

Den här veckans träning kommer innehålla två eller tre styrkepass och ett löppass. Hade velat komma igång med simning den här veckan men tatuerade mig idag så tror det där behöver vila i åtminstone en vecka, eventuellt en till. Känns onödigt att utsätta för klor efter hur ont det gjorde, inget jag vill göra om på insida lår….. 😉 Vill ni se tatueringen? Kolla på min snapchat  – claratoll – 

Den här helgen som kommer är det dags för GIH 50 år – femtioårsjubileum av idrottssektionen på Örebro Universitet! Jag kommer hjälpa till en hel del och så kommer jag föreläsa om Fotboll För Alla Tjejer! Så himla kul! Det ska jag ladda för hela veckan, först ska jag bara läsa klart artiklarna till imorgon….

Ha en bra träningsvecka allesammans!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.