Ambassadör för Drivhuset

drivhuset

För en vecka sen fick jag ett nytt uppdrag, och igår var första tillfället för det uppdraget; jag har blivit Drivhusets ambassadör för idrottsstudenterna på Örebro Universitet! Så roligt att få hjälpa andra till att bygga upp sina egna företag! På Drivhusets facebooksida kan ni följa med i vad som händer där, bland annat kommer jag vara med och synas när Drivhuset ställer ut på Campusmässan under torsdagen nästa vecka!

drivhuset

De här bilderna är från starta-eget-frukosten som var igår morse, en som jag hjälpte till på. Drivhusets syfte är att hjälpa andra studenter igång med sina företag, de erbjuder gratis vägledningar och informationsträffar som vi får ta del av. Det jag gillar allra mest är när vi går på promotionmorgon, en mingelfrukost för företagare i Örebro som är en gång i månaden. Jag tycker om att prata med andra företagare, få tips och idéer om hur man bygger upp sitt företag från andra som har mycket mer erfarenhet.

Kanske vill du bli Sveriges nästa stora träningsinspiratör? Kanske vill du dra igång en ny träningspodcast? Kanske vill du öppna en ny träningsanläggning? Kanske vill du börja sälja träningskläder? Kanske vill du något helt annat? Det finns många saker man kan göra, men det beror ju helt klart på vad du är intresserad av! Drivhuset hjälper till i vägledningen från noll till företag.

Jag själv har gått på många vägledningar, och har en ny bokad nästa vecka för att diskutera ett projekt jag håller på att bygga upp med ett annat företag, vilket ska bli riktigt roligt! Är du bosatt i Örebro och vill komma igång med träningen så är det smart att hålla utkik här de närmaste veckorna, för det kommer snart ett mycket bra erbjudande för dig! 

Är du i företagstankar rekommenderar jag att ta kontakt med Drivhuset, eller med mig så guidar jag dig till rätt person! 

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.