What a year

Taizé

I januari 2015 skrev jag en lista med saker jag ville göra under det året. Saker jag alltid velat göra men som jag tänkte ta tag i och saker som jag minns att jag skrev ner bara för att jag funderade på om jag ville göra det.

Massör. Manager. Poledancingkurs. Tränare. Träning för äldre. Konfirmandledare. En egen lägenhet. Matsrace. Kostkursen. Barjobb.

  • Massagekurs ska jag gå i slutet av januari 2016.
  • Manager och Matsrace är två delar som hör till ett företag jag tidigare arbetat med, Forever Living, men som jag inte gör längre, så jag har inte blivit någon manager, men vi genomförde Matsrace i mitt team, så det var jag nöjd med!
  • Poledancekurs ska jag också börja den här terminen.
  • Tränare blev jag, både personlig tränare och tränare för världens bästa lag. Så den punkten klarade jag allra bäst!
  • Jag hade en plan att starta en träningsgrupp för pensionärer, men kom aldrig igång med det. Kanske gör jag det i företaget, för det hade varit så kul! Jag har lite olika idéer och tankar som jag vill dra igång med mitt företag, så vi får se vad som händer!
  • Konfirmandledare skrev jag upp för jag ville börja jobba mer som det, än vad jag gjorde. Jag ville (vill) arbeta som det, som anställd, men inser att jag inte har utbildning för det, men inte heller har jag tid eller motivationen för det. Det vore så kul, men jag tror mitt liv har gått åt ett annat håll… 😉
  • Bara tre månader senare efter jag skrev mina mål med 2015 fick jag en egen liten lägenhet! 🙂
  • Kostkursen var en kurs jag läste på distans från Linnéuniversitetet, en kurs som jag trodde skulle handla om annat än vad den gjorde. Så jag lärde mig saker, men inte vad jag hade tänkt. Det blev en kurs om kostcirkeln. Numera läser jag mig till det jag vill kunna, vilket jag tycker fungerar rätt bra.
  • Att jobba som bartender är SÅ KUL! Jag jobbade som barmaid i Oxford när jag var där, och jag jobbar ibland på Örebro Kårhus, oftast som bartender. Ett tag ville jag fortsätta på det spåret och söka jobb som bartender på någon pub, men som med konfirmandledaren så har jag valt en annan riktning. Kanske blir det annorlunda om några år. Vi får se!

Så jag klarade några av mina punkter, andra inte.  Något som jag alltid försökt göra är att inte värdera om jag klarat av något eller inte. De här ovan var alltså inga tidsbestämda mål, utan såna saker jag skulle vilja göra, men inget som hade varit hela världen om jag inte klarade. Några av sakerna kommer jag göra 2016, vissa saker kommer jag inte göra alls. Och det