Lär dig göra burpees – olika varianter, olika nivåer

Halloj såhär i sommarvärmen!

Igår spelade jag in ett klipp till er på hur ni kan göra burpees på olika sätt. Tycker inte att det finns något som är rätt eller fel, viktigast är att ni gör dem, eller hur?

Nu ska jag fixa i ordning mig och sen sätta igång med den här dagen! Ska bli kul att se vad det blir av mitt businessmöte jag ska iväg på nu!

Nedvarvning efter ett svettigt träningspass

Alltså nedvarvning och stretch efter ett jobbigt och hårt träningspass, hur härligt är inte det? Älskar att få stretcha efter, det är en sån skön känsla. Ta ett break och ba andas.

Känna hur musklerna är helt slut och ba skriker efter stretch-kärlek. Och mat då.

Är ni bra på att återhämta er efter träningspass?

Jag tycker verkligen det är så viktigt att ta hand om kropp och själ; alltså stretcha, äta något med ordentligt med protein och sen sova extra länge på nätterna.

På tal om det där med att sova bra, så kommer jag på mig själv ibland med att inte somna i tid. Är alltid bättre på att somna fort när Henke är hemma, för då ligger vi och pratar en stund tills jag somnar, men när jag är ensam så grejar jag ju med telefonen och vips har jag spelat mobilspel i två timmar och klockan är 1 istället för 11.

Igår så tänkte jag dock att jag skulle testa att försöka sova, även om jag inte var trött och vips somnade jag kl 10. Minns att jag la bort telefonen och sen måste jag somnat direkt efter det.

Det där med att somna direkt är en specialité jag lärde mig under GMUn. Lärde mig somna lite överallt.

Kanske borde börja presentera mig som sömn-specialisten. 

Träningsvlog med rumpaktiveringsdans och pussar

När jag och H tränar så är det mest jag som tränar och han som fjantar sig. Otroligt att han ska tävla på ett världsmästerskap om inte jättelång tid, så som han håller på. 😉

Försöker hela tiden utmana mig själv att prata mer i mina vloggar men tycker det är lite läskigt? Vill ni ha mer prat eller räcker det med bara ljud? 😉