• Youtube

  Min bästa vlog – ökensafari

  Tycket fortfarande att den här vloggen är helt magiskt. Kanske bara för att jag gillar mig själv och såklart Elin också.

  Idag ska jag åka söderut, sitter just nu på Espresso House och skickar ut lite fakturor. Sånt som känns väldigt företagsamt. Gillar den känslan ändå.

  Längtar dock tills jag kommer fram. Och till ikväll.

  Då ska jag träna. Det är najs.

 • Egypten,  Youtube

  Häng med i Kairo

  Efter många om och men är äntligen min Kairo-vlog här!

  Är jättetrött och sliten hela dagen för jobbade hårt dagen innan och gick upp efter att ha sovit 2 timmar, sov dåligt hela resan dit på bussen och ja, då blir inte Clara på bra humör.

 • träna med Clara,  Youtube

  Yoga med Clara

  Hej gänget!

  Nu börjar det hända saker här borta. Jag börjar få mer tid. Jag börjar lära mig saker. Jag börjar hitta. Jag börjar förstå.

  Jag börjar ha tid till att spela in träningsvideo, fota, fixa och dona.

  Igår hade jag till och med tid att åka iväg och shoppa mitt under dagen.

  Så nu är målet att spela in fler träningsvideos och lägga ut på olika sociala medier! Hoppas att ni också blir peppade av det här!

 • Youtube

  Nu vågade jag det som jag tänkt göra sen i våras

  – Jag vågade alltså sända live på youtube!

  Det är något jag velat göra ett tag, men tyckt att det har varit så himla himla läskigt.

  Varför vet jag inte, men blir alltid nervös när jag ska sända live.

  Att spela in när jag pratar och göra youtubefilmer, instastories eller filmer till facebook är inget jag tycker är obehagligt, men livesändningen alltså.

  Varför? Jag vet inte, men jag tror det handlar om att jag inte kan kontrollera vad andra ska säga eller skriva under tiden, eller vad jag lägger ut exakt. Ibland filmar jag samma story tre gånger för att jag vill få till det jag säger extra bra, men jag kan ju inte säga om samma sak när jag säger live. Jag kan inte klippa bort något och jag kan inte göra om på samma sätt.

  Läskigt, men kul att utmana sig själv!

  (Sen är ljudet inte jättebra, så det får vi utvärdera och göra bättre nästa gång!)

 • Youtube

  Det här med träningsångest

  Har du någonsin haft ångest kring din träning?

  Typ som att du inte presterat tillräckligt bra i skolan på idrottslektionen?

  Eller att du inte presterat tillräckligt bra på fotbollsträningen, pingisträningen eller simningen?

  Eller så kanske du fastnat i att du ”måste vara smal”? Att du får ångest kring att du måste träna för att du behöver gå ner i vikt? Eftersom du vill passa in i samhället?

  Eller så kanske du får ångest för att du tränar för lite? Du tränar aldrig lika mycket som hon den där Clara Toll? Eller alla de där träningsinfluencerna?

  Träning på sommaren, hur lätt är det då? Hur gör man för att få ordning på alla dagar och aktiviteter och boka in sig på ett nytt gym när en är ute och reser, och det här med vanor och icke-vanor? Hur funkar det?

  Och varför ser för guds skull inte mina burpees lika härliga och enkla ut som de som crossfit-atleterna gör? Och armhävningarna? Varför är jag sämst på att göra armhävningar, som är världens vanligaste övning?

  Just nu håller jag på att planera en youtubeserie om ångest kring träning.

  Ska intervjua några olika personer om jag får till det och prata om ämnet själv då. Har du några tankar eller åsikter kring detta får du mer än gärna berätta det för mig så jag kan ta upp det i serien!