• Företagarlivet

  Veckans planer – på onsdag fyller jag år!

  Fina familjen för två år sen.

  Hej gänget!

  Hur är läget? Mår ni bra? Jag är hemma i Växjö igen efter en veckas semester i Frankrike. Tyvärr blev jag lite sjuk, men nu mår jag bra igen, och är redo för att börja jobba!

  Måndag: få kontroll över läget, få se vad jag behöver göra, svara på mail och bjuda in till yoga i juli. Och så tror jag vi ska träna lite ikväll!

  Tisdag: jobba på förmiddagen, träna på kvällen och därimellan åka på födelsedagsfirande!

  Onsdag: min födelsedaaaaaaaaaag! V har planerat något fint, men är lite osäker på vad! Vi får se helt enkelt!

  Torsdag: Åka hem till mina Greklandsvänner och hänga med dem! Vi ska bada och hänga och äta glass hoppas jag!

  Fredag: Åka till Örebro och ha födelsedagsfirande med mina vänner!

  Lördag: Får låna en hund i 8 dagar så ska få den på lördag! Sen ska jag väl jobba och träna lite!

  Söndag: Yoga i Oset på söndag, och ta hand om hunden! Kanske träna också, och jobba med lite annat.

 • Företagarlivet

  Nu är det semester för mig

  Och vilken semester jag ska ha nu.

  En hel vecka i Taizé, mitt andra hem.

  Datorn lämnar jag hemma och mobilen ska jag utmana mig att stänga av ibland. Tror ni jag klarar en hel dag?

  Det är förresten hit jag ska!

  Hit ska jag och vila, andas, ta semester, tänka, reflektera och fundera på vad som är viktigt i mitt liv. Ibland kommer jag bort från det och behöver påminna mig själv om det där.

  För ett par veckor sen tryckte jag bort någon som är väldigt viktig för mig, vilket jag insåg sen att det var kanske det dummaste beslut jag tagit, och sånt kommer man ju bara ihåg om man påminner sig själv och ger sig själv utrymme att minnas vem som är viktig för en.

  Senaste tiden har jag känt mig extremt spretig, och jag mår inte bra av att vara spretig. Jag mår bra av struktur, av en plan och av att ha ett mission med livet.

  Så det ska jag klura på där borta.

  Jag litar på att ni klarar er ett tag utan mig. En veckas tystnad. Vet inte om jag kommer klara vara helt tyst dock, men ska försöka. Verkligen försöka.

 • Företagarlivet

  Veckans planer – för hon ska ta studenten

  Måndag: Snart ska jag iväg och ha ett aqua-pass på actic, och ikväll ska jag ha en workshop i utegymsträning. Det blir najs hörrni! Jag mår inte jättebra idag, men om det ändras har jag tänkt att jag ska spela in ett par träningspass. Efter utegymsträningen tänkte jag åka och träna marklyft! Och så funderar jag på om jag ska springa bort till Actic och tillbaka när jag ska ha mitt aquapass, det är bara 3km enkel väg, så det kan man ju orka.

  Tisdag: imorgon ska jag ha ett träningspass på Actic, cirkelfys, sen ska vi ha en träff inför Frankrikeresan på lördag, damerna spelar sin första VM-match idag, så den vill jag kika på och så ska jag luncha med Madelene. Det blir lite fläng och däng imorgon, men på kvällen ska jag gymma i alla fall!

  Onsdag: åker hem till mina föräldrar, och så ska jag pyssla och fixa och dona hemma hos dom för nämligen så….

  Torsdag: tar min lillasyster studenten på torsdag! <3 Full dag med bara henne. Min favoritperson i hela världen. Herregud, börjar gråta nu, tänk vad jag ska gråta på torsdag.

  Fredag: återhämtning för familjen och uppladdning inför semester för mig. Sista dagen med min jobbdator på sådär 10 dagar. Gissa om det är välförtjänt. Vet inte om jag hinner träna onsdag och torsdag, men på fredag blir det ett all in helkroppspass! Ju jobbigare desto bättre, musklerna ska mosas helt och jag ska vara helt mör för 24 timmar på buss…

  Lördag: hoppar på bussen till Frankrike och tar semester på riktigt. Kommer såklart uppdatera sociala medier och sådär, för det gillar jag, men det blir inget jobbmailande och jag kommer inte kunna komma åt vissa saker jag valt att enbart ha tillgång till på datorn. Herregud vad det ska bli skönt.

 • listor

  Veckans bästa – Zakynthos Roadtrip

  Det känns nästan som en evighet sen jag åkte hem, men det är bara fem dagar sen. Kanske är det för att det hänt så mycket emotionellt sen jag åkte hem, då jag tagit ett riktigt jobbigt beslut, och det liksom, det har varit för tungt att hantera. Jaja.

  Veckans mående: tungt efter att jag kom hem. Har kämpat med att orka med mina dagar och har fyllt dem med saker för att slippa tänka.

  Veckans roligaste: att roadtrippa runt Zakynthos med Filippa! Längtar tills jag har energi att redigera den vloggen, för vet att ni kommer tycka att den är helt magiskt! Så länge får ni en annan vlog från den resan här:

  Veckans dummaste beslut: jag ska springa Stockholm Maraton nästa vår. Haha. Jaja.

  Veckans PB: har gjort massor denna veckan, men testade maxa frivändningar igår och ökade med 8kg, fastän jag inte tränat det seriöst på flera år. 60kg alltså. Wow. Och idag gjorde jag en 10a på 40kg i bänk. Tidigare max va en 10 på 35kg.

  Älskar att min kropp är så himla med mig på allt jag gör. Den verkar älska träning alltså.

  Veckans längtan: att åka till Frankrike. Nästa lördag åker jag neråt. 9 dagars semester. Riktig semester. Datorn ska inte ens med. Det är så efterlängtat så jag vet inte vad.

  Veckans roligaste träningsevent: mitt och Heddas event såklart! Vi hade ju bootcamp i torsdags! Eller kanske yogan igår? Eller båda? haha.

  Veckans projekt: har ÄNTLIGEN kommit igång med min medlemssite! Min hemsida kommer byta utseende, bloggen och portalen kommer göras om så smått, och jag är så HIMLA taggad! Gaaaaaaaaah!

  Veckans bästa: Fick låna Skare, en hund alltså, och va ute och gick med henne flera timmar igår. Hon, jag och ett gäng poddar. Behövde vi båda. Mest jag.

 • Roller Derby

  Igår var jag på roller derby!

  En sport med så mycket kärlek och värme mellan lagen, mellan domare, mellan publik och bara mellan alla som är där.

  Det är väl så, med en sport där det inte riktigt är medelålders män som är i fokus, utan kvinnor och ickebinära.

  Där allt inte handlar om ekonomiska vinningar, där det inte finns en boll att slåss om och där inte män är de duktigaste spelarna.

  Där de här spelarna är mina idoler och förebilder.

  Idag jobbar jag på min medlemsida här på claratoll.se!

  Hoppas ni vill bli medlemmar!

  Nu tror jag att jag lyckats göra så att ni som vill betala kan göra det! Hehe

 • Tankar

  Andras behov av att svika

  Någon som blivit sviken många gånger om vet hur det känns. Vissa dagar tänker man knappt på det och vissa dagar vill det knappt släppa taget om en.

  Vet inte ens varför jag kände ett behov av att skriva om det här, för det jag vill är att skryta om allt bra i mitt liv just nu, men det här är det enda jag tänker på.

  Hur man litar på folk och lägger sitt liv i deras händer och blir sviken. Gång på gång på gång.

  Jaja, jag ska snart iväg och ha ett morgonyogaevent, och sen vill jag skryta om det. Vi ses sen helt enkelt! Kram på er!

 • Företagarlivet

  Snart kan du bli medlem här på sidan!

  Wiii! Just nu sitter jag och jobbar på min nya tjänst, som jag tror och hoppas massor på!

  Det som jag jobbar med är att ni, kära läsare, ska kunna bli medlem på min sida, alltså här på claratoll.se! Ni ska kunna köpa träningspass, coaching och en massa andra roliga saker!

  Ni ska kunna få ett gratismedlemsskap, och ni ska kunna köpa olika medlemsskap beroende på vilken typ av träning ni vill ha!

  Det här är något jag velat bygga så länge, men aldrig tagit mig tid för, förrens nu. Tänkt för länge på det här och kände att NU, nu, nuuu är det dags.

  Hoppas ni vill haka på resan!