Online-PT med Clara Färdiga Gå

Online PT med Clara Färdiga Gå

Frågan är inte vad livet kan erbjuda dig, utan vad du är beredd att ändra på för att få det liv du vill ha. 

Hej och välkommen hit! Mitt namn är Clara Toll och jag är personlig tränare med fokus på dig som är nybörjare, antingen helt och hållet eller för dig som vill starta om igen. Jag har läst Tränarprogrammet på Örebro Universitet och gått flertalet mindre utbildningar inom träning, framförallt gruppträning. Jag har även gjort en grundläggande militär utbildning, så har med mig det träningsförhållandet också.

Att jobba med Online PT innebär att jag erbjuder framförallt daglig kontakt för mina kunder. De kan höra av sig när de vill och jag svarar dem så fort jag hinner. I den kontakten så får jag bland annat inspelade filmer från deras träningspass där de visar upp teknik, antal genomförda repetitioner eller andra saker som vi kommit överens om. Förutom det har vi regelbundna skypemöten, antingen veckovis eller månadsvis, beroende på vad som är avtalat.

Kunden får ett träningsschema som sträcker sig veckovis eller månadsvis, som kan ha fokus på styrketräning hemma, på gym eller kanske konditionsträning utomhus. Det är kunden som bestämmer innehållet, eftersom det är kundens mål som vi jobbar efter.

Mitt mål är att få dig att nå ditt mål.


Få ett träningsschema specifikt efter dina mål, dina förutsättningar och allt vad du kräver.

Alla är vi olika och alla drivs vi av olika saker.

Online PT innebär att du tränar själv och får guidning online från mig. Antingen är det ett träningsschema du behöver med specifika pass (övningar hemma eller på gym) eller så är det mer online coaching och stöttning i vardagen.

Träningsschema: ett schema på när, hur och vad du ska träna. Vi går igenom och bestämmer tillsammans vad det innebär, antingen vid en fysisk träff eller online.

Online coaching: rådgivning, uppföljning och guidning för dig personligen. Många behöver någon som är lite jobbig, som tjatar lite, som pushar på. För egentligen kanske du vet hur du ska träna, men aldrig kommer iväg. Jag kan vara jobbig, I promise. 

Priser:

Grundläggande Online PT coaching, med schema och ett uppföljningsmöte i månaden på 40 minuter = 850kr/månad.

  • Grundläggande coaching innebär att du får ett träningsschema, planerat efter din vardag och dina mål som vi sätter upp tillsammans. Varje vecka får du frågeställningar att jobba med, och utmaningar som tar dig framåt. 

Intensiv coaching, med schema och ett uppföljningsmöte i veckan på 40 minuter = 2150kr/månad.

  • Intensiv coaching innebär att du får det som ingår i grundläggande coaching, men mycket mer direkt stöd av mig, med uppföljning varje vecka, och direkt vägledning i olika val. Vi jobbar aktivt för att nå dina mål och planerar din vardag tillsammans för att du ska nå dit. 

 

 

”Enkel men tuff träning, passar bra när man jobbar varierande arbetspass.”


Målsättning

Att jobba med ett starkt mål är a och o för att lyckas med sin träning. Tillsammans går vi igenom en välarbetad målsättningsstrategi och jobbar fram ett mål till dig, som vi sen tillsammans lägger en plan för och tränar mot.

  • Kunna springa milen
  • Orka leka med barn eller barnbarn
  • Orka lyfta mig själv
  • Bli stark
  • Bli snabb
  • Eller vad du tycker är viktigt.

Ett tydligt mål och sen en drivkraft som kommer göra att du når målet. Det är du och bara du som kommer göra att du kommer nå målet, min uppgift är att vara ditt stöd hela vägen dit. Och att hjälpa dig hitta ditt mål, och ditt varför. Göra dig motiverad att inte bara träna första veckan och andra veckan, utan även femte, sjätte eller tionde veckan.

Maila frågor till info@claratoll.se